Stella Löflund tuo bändinsä huomenna torstaina Jazz-Kamuun.

Kevätkauden jazz-klubit avaa huomenna torstaina 25.2. klo 19-21 kotkalainen Stella’s Sunday: Stella Löflund, laulu, Wiljami Salminen, kitara, Harri Ruotjoki, kontrabasso.

23-vuotias kotkalainen Stella Löflund on haminalaisille ehkä outo, mutta tutuksi tulee! Stella on selviytynyt Uuden Musiikin Kilpailussa finaaliin ja kilpailee Suomen edustuspaikasta kevään Eurovision laulukilpailuihin. Stellan laulu Ain’t Got Time For Boys on yksi Suomen karsinnan suosikeista.

– Suora tv-lähetys tietenkin jännitti, mutta meillä oli runsaasti aikaa harjoitteluun. Se toi varmuutta itse kilpailuesitykseen, arvioi Stella.

– Haminassa olen käynyt joillakin ykstyiskeikoilla ja viime lauantaina baarikeikallakin Summassa. Teen myös trubaduurikeikkoja kitaran kanssa, tanssikeikoilla bändimme nimi on Sunny Group Six.

– Kaikenlainen musiikki käy, mutta mieluisinta on laulaa jazzia ja souliin vivahtavaa musiikkia, kertoo Stella, jonka suosikkilaulaja on Ella Fitzgerald.

Stella valmistui keväällä 2014 Kotkan konservatoriosta.

Torstaina 31.3. esiintyy Djangomania (Vesa Tompuri, kitara, Arto Nybom, viulu ja laulu, Kari Korpinen, kontrabasso). 28.4. klo 19 – 21 viihdyttää tuttu Play It Again Sam (Pia Seppälä, laulu, Jari Puheloinen, piano, Jonas Mäki, kontrabasso).

Kevätkauden päättää torstaina 26.5. klo 19 – 21 esiintyvä Björninen Dominis Korhonen-trio, jossa musisoivat Juha Björninen, kitara, Rob Dominis, piano sekä Pekka Korhonen basso.

Jazz-Kamun järjestävät yhteistyössä Haminan kaupungin kulttuuripalvelut sekä ravintola Kamu!