Uuden Summan koulun henkilökuntaa ajan hengessä: vas. Marika Nurmi, Kaisu Pellinen, Hedi Mouhu ja Arja-Tuulikki Toikka.

1970-luku näkyi myös kutsuissa, tarjoilussa, lelunäyttelyssä, näytetyissä tv-mainoksissa ja lasten esittämissä lauluissa.

– Aamupäivällä aloitimme juhlat kakkukahveilla ja päiväkodin lasten esityksillä. Kutsuttuina olivat ihan ensimmäiset työntekijät, eläkkeelle jääneitä työntekijöitä, pitkäaikaisia työntekijöitä vuosien varrelta, alueen perhepäivähoitajat lapsineen ja varhaiskasvatuksen esimiehiä, kertoo vastaava lastentarhanopettaja Arja-Tuulikki Toikka Uuden Summan päiväkodista.

– Kutsuttu oli myös päiväkodin yhteistyökumppaneita, kuten srk:n päiväkotikummit Liisa ja Sirkku, Minna lasten neuvolasta, Uuden Summan koulunjohtaja Mervi ja Uuden Summan esikoulun lapsia ja opettajia.

Pannu oli kuumana aina puoli kahteen asti ja vierailijoita kävi runsaasti kaupungin muista päiväkodeista ja esikouluista, teknisen palvelun työmiehiä sekä Hildankodin asukkaat ja henkilökunta.

– Päiväkodin 40-vuotisen historian aikana talossa työskennelleet tapasivat toisiaan, halailtiin ja muisteltiin menneitä. Ilmassa oli iloa ja naurua! kertoo Toikka.

Puoli kolmesta lähtien paikalle oli kutsuttu päiväkodin hoitolapset vanhempineen. Perheet pääsivät tutustumaan Haminan Teinisirkuksen välineisiin ja tietysti tarjolla oli myös mehua, kahvia ja kakkua.

– Päivästä jäi hyvät muistot, kiitos kaikille mukana olleille!