Etevillä Emännillä oli vauhdin lisäksi myös tyyli hallussa.

Kolme mukaan ilmoittautunutta juniorijoukkuetta kilpaili omassa sarjassaan. Voiton tasaväkisessä mittelössä nappasi JR racing (Jimi Rinkinen, Jere Rinkinen ja Jonatan Rinkinen) ajalla 15.41, jolla ei olisi jääty viimeiseksi aikuistenkaan joukossa.

Aikuisten jokkisluokassa nähtiin dramatiikkaa, kun kilpailua alusta asti johtanut Kaasukeket joutui viimeisillä kierroksilla keskeyttämään laiterikkoon. Voittoon rynni urheilullisten nuorukaisten joukkue Ruohonleikkurit (Tatu Strömberg, Kalle Kiri ja Jere-Oskari Jaakola) ajalla 12.30.

Tulokset: Jokkis-luokka: 1) Ruohonleikkurit, 2) Team Ouzo, 3) CR-Renkaat, 4) LC Hamina, 5) Teholadyt, 6) Haminan Seudun Vihreät,7) LC Vehkalahti, 8) HaLiWat, 9) Etevät Emännät. Keskeytti: Kaasukeket.

Tyyliluokka: Teholeidit ja Kaasukeket.

Junioriluokka: 1) JR-Racing, 2) Takkaniemen Hurjat, 3) Tenavat.

  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

Junioriluokan palkintojenjako. 1) JR-Racing: Jimi Rinkinen, Jere Rinkinen ja Jonatan Rinkinen, 2) Takkaniemen Hurjat: Aapo Ristola, Aslak Rovanperä ja Aapo Rovanperä, 3) Tenavat: Ulla Rosendahl, Lotta Andrejev ja Antti Andrejev.

Paukkusen talon mutkassa oli revitys hurjaa. Team Ouzo on vielä johdossa, mutta Ruohonleikkurit tulee takaa voitonkiilto silmissä.

Kaasukeket kokivat kenties kovia radalla, viimeistelty tyyli voitti sydämiä varikkoalueella.

  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image