Maria Malmström ja Jaro Suntio torikahvilassa vakavien kysymysten äärellä.

Kantaesitykseen tuleva komedia on tuotettu kokonaan teatterin omin voimin. Näytelmän ohjaaja ja Haminan Teatteriyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Mari Teittinen sanoo, että komedian käsikirjoitukseen on mennyt vuoden verran ja nyt syksyn aikana se on rutistettu näytelmäksi asti. Lavalla nähdään 15 näyttelijää ja komediaa siivittää vielä paikallisista muusikoista koottu livebändi, joka antaa oman efektinsä esitykseen.

Musiikkikomedian ovat käsikirjoittaneet Henrik Montonen, Tiina Kuures ja Kari Tiensuu. Näytelmän koreo­grafian on tehnyt Maria Malmström, joka myös nähdään lavalla ilotytön roolissa.

Bordelli 2 kertoo bordelliyrityksen pyörittämisen ja nettikaupan arjesta ja siinä kritisoidaan nykyistä talousajattelua.

Teatteriyhdistyksen hallituksen jäsen ja itsekin komediassa näyttelevä Mervi Visuri perustelee jatko-osan tekemistä sillä, että Bordelli E18 oli niin suosittu, että näytökset olivat pitkälti loppuunmyytyjä eivätkä kaikki päässeet sitä näkemään.

– Nyt näytöksiä on kaksikymmentä. Neljä enemmän kuin aikaisemmin ja mahdollisesti järjestetään lisäesityksiä, jos kysyntää on.

– Seksi myy, Maria Malmström laukoo, mutta vakavoituu, että näytelmässä ruoditaan myös elämän suuria peruskysymyksiä.