Lyyti Haapanen ja Aamu Kääriä tykkäsivät kurssista. He olivat myös itse tehneet isänpäiväkortin.

Marika Laaksosen ja Pilvi Serolan idea järjestää kakkukurssi lapsille isänpäivän aattona sai hyvän vastaanoton. Paikat olivat menneet nopeasti ja Marika Laaksonen kertoi, että tulijoita olisi ollut enemmänkin. Yli 7-vuotiaille suunnattu kurssi vietiin läpi kahdessa ryhmässä ja kumpaankin ryhmään voitiin ottaa kahdeksan lasta.

Marika Laaksonen ja Pilvi Serola pitävät vielä ennen joulua lapsille työpajan, jonka teemana on joulu. Tarkempia tietoa työpajasta tulee Cupcake Cafen facebook-sivuille. Yrityksen nettisivut ovat vielä rakenteilla.

Cupcake Cafe on muuttanut Raatihuoneentorilta Teollisuuskadulle. Nykyisissä tiloissa yrityksellä on enemmän tilaa toteuttaa suurempia määriä tilaustuotteita. Kahvilaa uusissa tiloissa ei kuitenkaan ole, vaan toiminta on muuttunut enemmän leipomotyyliseksi. Paikallisesta pienleipomosta voi tilata tarjottavia erilaisiin tilaisuuksiin. Yrityksen suosituimpia tuotteita ovat fantasia-täytekakut, erilaiset kuppikakut ja marenkituotteet. Muutamia Cupcake Cafen tuotteita on saatavilla myös torilta RaiCan Pakarin myyntipisteestä.

  • Slider image

Iisa Kiiski keskittyi kakun koristeluun. (Kuva: Marika Laaksonen)

  • Slider image