Talvisoitantojen solistikaarti vas. Kai Huopainen, Arja Koriseva ja Juha Hostikka. (Kuva: Matti Paananen)

LC Hamina/Bastionin presidentti Jari Matero sanoi, että Talvisoitannot on kiistatta klubin merkittävin vuosittainen aktiviteetti.

– Talvisoitantojen tuotto jaetaan hyväntekeväisyyteen, pääasiassa nuorison hyväksi. Jaettava summa on riippunut pitkälle Talvisoitantojen yleisömenestyksestä, paljasti Matero.

– Jaettava summa on perinteisesti ollut useita tuhansia euroja. Tämän konsertin menestyksestä voisi päätellä, että lahjoitettavaa riittää tänäkin vuonna.

Arja Koriseva oli sunnuntain konsertin valovoimainen tähti. Vaikea vuosi on takana ja vuoden 1989 tangokuningatar oli jälleen vireessä!

Talvisoitannot-orkesteri ja sen sovittava kapellimestari Jari Puheloinen ovat jokaisessa konsertissa uuden ohjelmiston ja uusien haasteiden edessä.

– Taitavana muusikkona Puheloinen tekee sovitukset myös soittajaresurssejamme ajatellen. Nyt hän antoi suuren roolin kitaristina vierailleelle Juha Lanulle, joka pääsi näyttämään virtuoositeettinsa, pohti Kai Huopainen, klubin omasta kaartista laulusolistiksi noussut kanttori.

– Perinteisesti Talvisoitannot-orkesterin muusikot ovat Etelä-Kymenlaakson väkeä. Kitaristi Lanu sopi joukkoon mainiosti senvuoksi, että hän on syntyperältään täkäläisiä.

  • Slider image

Talvisoitannot täytti – jälleen kerran – RUK:n Maneesin. (Kuva: Matti Paananen)

  • Slider image