Värisilmän kiinteistö sijaitsee Rimamöljänkadun ja Ratapihankadun kulmassa vastapäätä Yrjösenpohjaa.

– Laajennuksen yhteydessä oli oiva tilaisuus muuttaa tilat ketjukonseptin mukaisiksi. Kassat, tapetit, laattatelineet ja lattiapäällysteet ovat nyt esillä konseptin edellyttämällä tavalla, sanoo Värisilmä Haminan yrittäjä Sami Mankinen.

– Positiivisia signaaleja rakentamisen lisääntymisestä kuuluu jo koko Kymenlaaksossa. Yhdessä Würthin kanssa muodostamme vahvan kokonaisuuden, joka pystyy monella tavalla vastaamaan rakentajien palveluihin. Remontointi ja rakentaminen on meidän molempien juttu.

Mankinen uskoo, että rakentamisen suvantovaihe on ohitettu.

– Haminalainen asiakas on ostouskollinen. Uskomme alaan ja paikallisuuteen, sanoo Mankinen.

Laajennuksessa Värisilmä sai noin 100 m2 lisää myymälätilaa. Yrittäjän lisäksi Värisilmässä työskentelee neljä työntekijää.

Würthin tilat likimain tuplaantuivat laajennuksessa. Würth on 84 maassa toimivan saksalaisen yrityksen suomalainen tytäryhtiö, joka aloitti Suomessa 1975. Würth Centerien verkosto kattaa koko maan ja henkilöstöä on yli 1 100.

– Täällä Haminassa meillä on tarjolla noin 6 000 tuotenimikettä, mutta keskusvarastolta löytyy lisää yli 40 000 nimikettä, jotka saadaan tilaamalla paikalle seuraavaksi aamuksi, sanoo Würthin Kymenlaakson myyntipäällikkö Jari Tohmo.

Kymenlaaksossa on kuusi Würth Centeriä ja yhteensä 36 työntekijää.

  • Slider image
  • Slider image

Värisilmä Hamina on toiminut lähes 10 vuotta nykyisessä paikassaan Rimamöljänkatu 4:ssä. Maaliosastoa esittelee yrittäjä Sami Mankinen.

Kuudessa Würth Centerissä työskentele yhteensä 36 alan ammattilaista, selvittää myyntipäällikkö Jari Tohmo.

  • Slider image
  • Slider image