Haminan Naisvoimistelijoiden ohjaaja Päivi Siiran vetämä Suomi 100 -jumppa sai sykkeen nousemaan.

Liikuntahalli täyttyi positiivisesta naisenergiasta. Tämä oli jo toinen kerta, kun Haminan Naisvoimistelijat ja Haminan Zonta-kerho järjestivät naistenpäivän viikonloppuna vain naiselle suunnatun liikunta- ja hyvinvointipäivän, jossa sai vinkkejä omaan hyvinvointiin.

Ryhmäliikuntatunneilla pääsi tutustumaan Haminan Naisvoimistelijoiden kattavaan ja pätevien ohjaajien vetämiin ryhmäliikuntatunteihin. Paikalla oli myös rullaluistelijoita KotHam City Rollersista ja heidän opastuksella oli mahdollista kokeilla rullaluistelua, vaikka tähtäimessä ei olisi ollutkaan nopeatempoinen kontakti­laji roller derby.

Haminalaiset hyvinvointialan yrittäjät esittelivät tuotteitaan. Hyvinvoinnista luennoinut yrittäjä Mariia Kotila sanoi, että jos haluaa saada muutosta aikaan, pitää pystyä haastamaan itsensä.

– Muutos ei tapahdu hetkessä, mutta itsensä haastaminen kannattaa, vaikka oman mukavuusalueen ulkopuolelle siirtyminen aluksi saattaa tuntua vaikealta, sanoi Kotila.

Yrityksessään Mariian Peili neuvoo Kotila kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamisessa. Pääpaino on ravitsemusneuvonnassa.

Haminan Zonta-kerho vastasi arpojen myynnistä ja kahviosta. Sata ensimmäistä tulijaa sai ruusun ja järjestelyistä pitkälti vastannut Haminan Naisvoimistelijoiden Maija Viljaranta oli tyytyväinen, että kaikki paikalle tulleet olivat tosi positiivia. Hän myös sanoi, että tavoitteena on järjestää naistenpäivän viikolla tapahtuma myös ensi vuonna.

  • Slider image
  • Slider image

Mariia Kotila luennoi hyvinvoinnista ja Haminan Zonta-kerhon puheenjohtaja Lea Laakso vastasi muiden kerholaisten kanssa arpojen myynnistä ja kahviosta.

Marja Muukka Haminan Zonta-kerhosta ja Haminan Naisvoimistelijoiden Maija Viljaranta olivat tyytyväisiä, että kaikki paikalle tulleet olivat latautuneet positiivisella energialla.

  • Slider image
  • Slider image