Juha Tapio

Esiintyjinä on joukko valovoimaisia suomalaisartisteja: Laura Voutilainen, Juha Tapio, Arttu Viskari, Lauri Tähkä, Neljänsuora, Jari Sillanpää ja Ressu Redford.

Bastionin muurien ympäröimällä tapahtuma-areenalla järjestetään vuosittain 10 – 15 merkittävää massatapahtumaa.

– Kaupungin vetovoimaisuus tapahtumapaikkana on pitkälti juuri Bastionin ansiota. Samalla on kuitenkin muistettava, että myös Haminan maantieteellinen sijainti on tapahtumajärjestäjän kannalta ihanteellinen, sanoo uuden Hamina Soi -tapahtuman järjestelyistä vastaava Riki Huhtala RH-Entertainment Oy:stä.

– Hamina on mitä leppoisin ja sympaattisin kesäkaupunki, johon kannattaa tutustua. Kaupungin pitkä historia, ympyrämuotoon kaavoitettu keskusta-alue, vehreät puistot ja meren läheisyys tekevät siitä mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen, tuumii Huhtala.

Hamina Soi -tapahtuma järjestetään 15.–16.6. Kumpanakin päivänä Bastionin portit avautuvat kello 18 ja sulkeutuvat aamuyöllä kello 02.

Tapahtuma-alueella on ikäraja K 18.