Ärsytetty Kouvolan Pallonlyöjät kävi Haminan Palloilijain kimppuun kuin leijona. KPL kävi sunnuntaina häviämässä Oulussa superpesiksen jumbolle, ja terästynyt joukkue oli haudannut tappion. 

Jo ensimmäisessä sisävuorossaan KPL takoi 11–0 lukemat eikä tahtia juurikaan jarrutellut. Lukemat 2–0 (24–0, 8–4) kertovat kaiken. 

Päästyään ensimmäiseen sisävuoroonsa latautunut KPL iski rennosti koko tykistöllä. Kun vastaavasti HP:ltä jäi pienen epätarkkuuden vuoksi selvätkin palot ottamatta, vuoro venyi ja KPL meni menojaan hienojen ratkaisujensa ansiosta. 

Toinen jakso oli sentään hieman tasaisempi. Kolmannessa sisävuorossaan HP pääsi jo haistelemaan yhden juoksun päähän tilanteeseen 5–4, mutta sitten KPL meni menojaan. 

Pelin hahmo oli 2+7 tilastomerkinnän latonut Kouvolan jokeri Juha Korhonen. Matti Latvala innostui kolmeen kunnariinkin ja teki tilastokseen 3+4. Molemmat herrat myös palkittiin. 

HP:n ykkönen taas kerran Juha Toikka. Yhden juoksun ohella hän napsi 7 kärkilyöntiä. Kakkosena palkittiin energisesti pelannut etenijäjokeri Lauri Kaartokallio. 

KPL–HP –pelin tilastot: 

http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=29-1-0&id=31707