Jonna Perttula odottaa heinäkuun puolivälissä alkavaa pariviikkoista lomaansa.

Kuka

– Pankkialaa on takana muutama vuosi, ennen pankin töitä työskentelin palvelualalla myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Koulutukseltani olen XAMK:n tradenomi ja opintojen jatkaminen on kiikarissa. Uskon pystyväni siihen, vaikka työn ohessa opiskeluun liittyykin erityisiä haasteita.

Kesän harrastukset?

– Rakastan juoksemista, kesäiset metsäpolut ovat se ykkösvaihtoehto. Juuri nyt sitkeä flunssanpoikanen on hillinnyt juoksujani.

Hamina?

– Olen viihtynyt erinomaisesti, työpaikallani on vain huippuammattilaisia. Haminan intiimi keskusta on ihastuttava, torin elämä on täynnä pöhinää ja väkeä liikkuu runsaasti.

Kesätapahtumat?

– Olen kasvanut ulos festariajoistani. Jos telttailen, en tarvitse siihen festareita. Kesätapahtumista vierailen varmuudella Kotkan Meripäivillä mutta myös Haminan omassa Miekat, muurit ja musketit -tapahtumassa. Myös pesäpallopelit kuuluvat kesääni. KPL:n pelien lisäksi aion piipahtaa Haminan Vallikentän katsomossakin.

Työt?

– Vahvasti asiakaspalveluhenkisenä ihmisenä pidän pankkimme tavasta palvella asiakkaita henkilökohtaisesti. Toimimme lähellä asiakasta ja asiakas saa aina yhteyden omaan henkilökohtaiseen asiantuntijaansa. Kassapalveluihin uskomme ja ne ovat saatavilla joka arkipäivä ilman ajanvarausta. Lisäksi on aina tarjolla myös kattavat ja nykyaikaiset digitaaliset palvelukanavat, jolloin asiakas voi hoitaa pankkiasiointinsa ajasta ja paikasta riippumatta.

Loma?

– Heinäkuun puolivälissä irtaudun työelämästä kahdeksi viikoksi.