Acoustic Overtone vauhdissa Hallinkulmassa Jontsa Järvinen, kitara, Timo Länsivaara, kitara, Jani Erkkilä, laulu, Roope Kauhanen, rummut, ja Panu Artell, basso.

 

– Esitykset vetivät hyvin väkeä. Perjantaina paikat olivat täynnä ja samoin lauantaina. Etenkin loppuillasta.  Ravintoloitsijat olivat erittäin tyytyväisiä, samoin bändit ja yleisön joukostakin tuli positiivista palautetta.

– Tämä antaa uskoa ja intoa siihen, että jatkossakin tullaan järjestämään vastaavanlainen tapahtuma. Me pidetään vielä loppupalaveri ja mietitään yrittäjien ja muusikkojen kanssa, mennäänkö samalla sapluunalla vai muutetaanko jotain ja jos, niin mitä. Vai jatketaanko ollenkaan, Roope Kauhanen toteaa.

Alkuperäinen ajatus oli, että Hallinkulmassa soitetaan ulkona iltakymmeneen, mutta koska luvassa oli sadetta, siirrettiin esiintymiset sisätiloihin eikä se tuntunut ketään haittaavan.

– Kaikki bändit hoitivat tonttinsa todella hyvin, esityksiä oli harjoiteltu ja ne vedettiin ammattitaitoisesti ja myös aikataulut piti. Suurin osa bändeistä ei keikkaile niin aktiivisesti ja idea tapahtumalle olikin siinä, että bändit pääsevät soittamaan, ravintolat saavat asiakkaita ja asiakkaat viihtyvät. Kaikki voittaa.

– Järjestelytkin onnistuivat moitteettomasti. Olen yllättynyt siitä, miten paljon talkoohenkeä vielä löytyy.

Rokkimaratonissa oli kaikkiaan 17 paikallista bändiä. Esitykset oli porrastettu ja esiintymispaikat lähellä toisiaan. Oli helppo siirtyä paikasta toiseen ja myös tyylilajeista löytyi jokaiselle jotakin. Gebardissa ja Hallinkulmassa esityksiä oli kumpanakin iltana. Jack Upissa vain perjantaina.

– Kaikilta bändikavereilta, joilta kysyin, lähtisivätkö mukaan, olivat heti valmiita. Vain pari bändiä oli silloin maalis- ja huhtikuun vaiheessa jo buukattu jonnekin muualle.

Roope Kauhasen omassa Cover Me Up -bändissä ”pojat” ovat soittaneet yhdessä jo yläasteikäisistä eli jo yli 25 vuotta suomipoppia ja viitisen vuotta sitten perustetussa Acoustic Overtonessa vähän isommalla porukalla vanhaa rokkia.

  • Slider image
  • Slider image

Roope Kauhanen on tyytyväinen. Rokkimaraton onnistui erittäin hyvin, mikä innostaa jatkossakin järjestämään vastaavanlaisen tapahtuman.

Roundtown Beats veti väkeä Gebardiin: Manu Haaja, basso, Esa Martomaa, kitara, Antti Lappi, laulu, Marko Suortti, rummut ja Petri Vires, kitara.

  • Slider image
  • Slider image