Värisilmä on erikoistunut kaikkiin sisustuksen pintamateriaaleihin, sanoo Sami Mankinen.

Värisilmä Haminan kauppias Sami Mankinen palkittiin Yrittäjäpäivänseminaarin yhteydessä Haminan yrittäjien vuoden yrittäjäpalkinnolla.Yrityksemme kuuluu valtakunnalliseen Värisilmä-ketjuun yhdessä reilun 90 yksityisen liikkeen kanssa.

– Olemme erikoistuneet sisustuksen pintamateriaaleihin päätuoteryminämme maalit, tapetit, kaakelit ja lattianpäällysteet, kertoo Sami Mankinen Värisilmä Haminasta.

Värisilmä Hamina kuuluu konserniin, jonka Sami ja Mika Mankinen omistavat. Muut konsernin toimipisteet sijaitsevat Kotkassa ja Kouvolassa. Veljesten juuret alalle juon­­ta­vat 1970 lopulle, jolloin heidän isä perusti maalausliikkeen.

– Maalausalan kenttätyöstä  on ollut meille kiistaton etu. Sieltä saimme kokemusta urakointipuolesta, josta tulee tänä päivänäkin merkittävä osa asiakkaista.

Vuonna 1990 veljekset ostivat Värirengas Oy:n Haminasta, jota Mika Mankinen veti silloisen kauppiaan Kalevi Kemisalon rinnalla.

– Itse aloitin Haminassa 1998 Mikan siirtyessä kauppiaaksi Matto-Kotkaan.

Väri-Uitto Oy Kouvolasta liitettiin konserniin vuonna 2000.

– Toimittuamme 30 vuota Sibeliskadulla siirryimme nykyisiin tiloihin Rimamöljänkadulle. 2016 tehdyn laajennuksen jälkeen saimme muokattua myymälän ketjun konseptin mukaisiksi ja pihalla on  tarjolla riittävästi parkkitilaakin.

– Viime vuosien aikana rakennusalan suhdanteiden vaihtelu näkyy myös meillä. Omakotirakentaminen on selvästi vähentynyt, mutta onneksi saneerauskohteita riittää. Hyvillä tukkureiden kanssa tehdyillä sopimuksilla olemme kuitenkin pystyneet vastaamaan alan kovaan kilpailuun. Luottamus on ansaittava rakentamisen ammattilaisilta. Silloin yhteistyö pelaa molempiin suuntiin.

– Yksi parhaimpia asioita tässä työssä on nähdä tyytyväinen asiakas onnistuneen lopputuloksen jälkeen. Meidän tehtävä on auttaa, olipa sisustusprojekti minkä kokoinen hyvänsä, kiteyttää Sami.

  • Slider image

Haminan Värisilmä investoi pari vuotta sitten liikerakennuksensa mittavaan laajennukseen Rimamöljänkadulla.

  • Slider image