Lukion ekalla vuosikurssilla opiskeleva Sini Muurman esiintyi ensimmäistä kertaa HaLun konsertissa ja sanoi ennen esitystä, että häntä jännittää tosi paljon. Sini tulkitsi todella hienosti kappaleen Always remember us this way. Siniä säestivät Taavi Suutari, Kerttu Holopainen, Henna Rautamaa ja Ronja Alatalo. Myös Kerttu ja Henna olivat HaLun konsertissa esiintymässä ensimmäistä kertaa.

Haminan lukiolaisten itsenäisyyspäivän aattona järjestämässä Halu Goes Hollywood -konsertissa sukellettiin elokuvamusiikkiin. Viisi vuotta sitten syttynyt palo on kantanut pitkään ja konserteissa on aina hyvä fiilis.

Vuosittain järjestetyissä hyväntekeväisyyskonserteissa teema on aina vaihtunut, mutta samalla innolla opiskelijat nousivat nytkin lavalle ja illan aikana liikuntahallissa kuultiin upeita tulkintoja tangosta Finlandiaan ja kauhumusasta balladeihin.

– Kaikki sujui hienosti, meni ehkä jopa odotettua paremmin. Joku sanoi, että paras konsertti pitkään aikaan, koska porukan innostus tarttui, musiikin lehtori Anne Urpalainen totesi.

Urpalainen korostaa, että konserttien järjestäminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja järjestämiseen sitoutuu myös iso joukko opiskelijoita, joita estradilla ei nähdä. Urpalainen sanoo pitävänsä langat käsissään ja katsovansa, että aikataulut pitävät.

– Esittäjät saavat itse valita biisinsä, tsemppaan ja autan. Minun tehtäväni on lähinnä sellaista tuottajan hommaa, järjestelemistä ja sumplimista, Urpalainen sanoo ja kehuu, että oppilaat ovat taitavia, omatoimisia ja aktiivisia.

Konserttien järjestäminen vaatii myös opettajalta sitoutumista ja tämän oppilaatkin ymmärtävät ja ennen konsertin viimeistä biisiä, Finlandiaa, he yllättivät täysin opettajansa antamalla hänelle kukkia ja lahjakortin kuumakivihierontaan.

Konserttiin myytiin reilut 300 lippua. Lipputulot ohjataan Haminan Seurakunnan diakoniatyön kautta vähävaraisille haminalaisperheille. Konsertin väliaikatarjoilujen tuotto menee lukiossa saksaa opiskelevien Saksan matkaan.

Konsertin juonsivat Ronja Tilli, Roni Nordström, Tiia Apo ja Ellinoora Nordström.

  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

Totti Pakkanen, Juuli Leppämäki ja Maria Urpalainen esittivät upeasti Stingin Shape of my heart -kappaleen.

Totti Pakkanen herättää viboja haamuista Ghostbusters-biisissä.

Lukion aikana ystävystyneet ja keväällä ylioppilaaksi kirjoittavat neitokaiset halusivat päästä laulamaan vielä kerran yhdessä. Abba-kimarassa esiintyivät vasemmalta Mimi Korjus, Maria Urpalainen, Ida Vapalahti, Henna Tulikoura, Juulia Hammarberg, Venla Willman, Siiri Honkonen ja Stiina Lanu. Saksofonia soittaa Taavi Suutari.

  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image