Haminan muutosjohtaja Simo Kaksonen kutsuu haminalaisyrittäjiä Raatihuoneelle Simon aamukahveille noin neljä kertaa vuodessa. Seuraavan kerran pannu on kuumana torstaina 16.1. klo 8.30.

Haminan muutosjohtajana 2018 aloittanut Simo Kaksonen jatkaa perinnettä ja kutsuu tänäkin vuonna haminalaisia yrittäjien aamukahveille. Seuraavan kerran kahvipannu on kuumana torstaina 16.1. klo 8.30 Raatihuoneen valtuustosalissa.

– Simon aamukahvien nimissä on kahvia ryystetty jo viime vuonna ja jatkossa mennään samaan tahtiin noin neljä kertaa vuodessa, sanoo Kaksonen.

Kahvikutsullaan Kaksonen viestittää yrittäjille sitä, että kaupungin virkakunnassa on aitoa halua kuunnella yrittäjiä ja edesauttaa yrittämisen edellytyksiä. Yrittäjyyspiikkiä Kaksonen odottaa nimenomaan tälle vuodelle, kun Hamina juhlii Hamina Tattoo -festivaalin 30-vuotista taivalta. Myös RUK:n 100-vuotistapahtuma täyttää kaupungin vieraista, sillä kutsu menee kaikille upseerikoulutuksen Haminassa saaneille.

– Haminan yrittäjillä on oivalliset mahdollisuudet ottaa koppi juhlavuodesta. Tattoo tuo Haminaan yli 100 000 vierasta ja RUK:n juhlavuoden vierasmäärää voi vain arvailla.

– Simon aamukahveilla teemoina ovat juhlavuoden tapahtumat ja niiden hyödyntäminen, mutta teemoja on muitakin. Ideoita syntyy, kun yrittäjät tapaavat toisiaan ja me virkamiehet olemme avoimina kuulemassa kaikkia palautteita, sanoo Kaksonen.

– Aina esiin tulee asioita, joita pitää selvittää. Minun lisäksi paikalla aamukahveilla on myös ainakin näin Tattoon juhlavuonna toiminnanjohtaja Hannu Kaukiainen.

Muutosjohtaja Simo Kaksonen vieraili vastikään Tallinnassa tutustuen Euroopan parhaaksi mainittuun joulutoriin.

– Hyviä ideoita kannattaa katsastaa muualtakin. Meillä Haminassa on ainutlaatuiset puitteet kehittää erilaisia tapahtumia. Joukko hyviä ideoita on varmasti vielä jalostamatta!