4-vuotias Onni Kosarev tykkää Angry Birdseistä. Hän oli myös käynyt ampumassa jättiritsalla ja saanut palkinnoksi Angry Birds -lelun. Pienen lintufanin intoa sivusta seurasi Haminan Ladun varapuheenjohtaja Veijo Pentikäinen.

Bastioniin laskeutuneet valloittavat Angry Birdsit saivat lapsiperheet liikkeelle. Vaikka Angry Birds Go Snow -tapahtumassa ei päästykään hiihtämään eikä kävelemään lumikengillä, se ei lapsia haitannut. Tekemistä riitti.

Jättiritsalla ampuminen oli niin kivaa, että ei haitannut, vaikka palkinnot loppuivat kesken. Tavoitteena oli osua Angry Birds -pehmoleluun niin, että se putosi maahan. Myös tarkkuusheitto veti puoleensa ja polkuautoradalle oli jatkuvasti jonoa.

Angry Birdsit vierailivat Haminassa jo toistamiseen. Vuonna 2016 tapahtuma järjestettiin Kesäpuistossa. Silloinkaan vesisateiden jäljiltä lunta ei ollut paljon, mutta aurinkoinen talvipäivä kiritti väkeä paikalle.

– Angry Birds Go Snow -tapahtumat kuuluvat Suomen Ladun konseptiin ja paikallisia tapahtumia pääsevät järjestämään vain jäsenyhdistykset, järjestelyvastuussa olevan Haminan Ladun varapuheenjohtaja Veijo Pentikäinen sanoi.

Pentikäinen myös kertoi, että Haminan Latu on mukana Suomen Ladun lanseeraamassa Seikkailevat perheet -hankkeessa, jonka tavoitteena on, että perheet löytäisivät itselleen sopivia tapoja liikkua ja olla yhdessä.

Haminan Ladun ja Haminan kaupungin liikuntatoimen lisäksi Angry Birds Go Snow -tapahtuman järjestelyissä oli mukana myös muita toimijoita.

  • Slider image

6-vuotias Aamu Seppälä ampui jättiritsalla Tero Virvan avustamana.

  • Slider image