Haminan talousalueen uutislehti

Angry Birdsit hurmasivat

Liukumäessä edellisyön vesisateesta huolimatta lunta oli riittävästi.

Haminan Kesäpuistoon laskeutuneet hurmaavat Angry Birdsit saivat lapsiperheet liikkeelle. Angry Birds Go Snow -tapahtuma oli yleisömenestys ja Kesäpuisto mitä mainioin paikka tapahtuman järjestämiseen. Lunta ei vesisateiden jäljiltä ollut paljoa, mutta aurinkoinen talvipäivä kiritti ulos.

Suomen Ladun, Rovion sekä opetus- ja kulttuuriministeriön Angry Birds Go Snow -kiertue starttasi tammikuun puolivälissä Jyväskylästä ja päättyy Inarin Kiilopäälle maaliskuun alussa. Tapahtuma järjestetään kaikkiaan 19 paikkakunnalla.

Angry Birds Go Snow -tapahtumien tavoitteena on, että kaikki pääsevät kokeilemaan uudenlaisia lumileikkejä ja -pelejä. Haminassa tapahtuman vetovastuussa oli Haminan Latu.

Haminan Ladun tiedottaja Oivi Joffel ja Haminan kaupungin liikuntasihteeri Kirsi Forsell olivat tyytyväisiä, että tapahtuma veti niin paljon väkeä sekä siihen, että Haminassa yhteistyö pelittää.

Lapsille jaettiin passeja, joihin sai kerätä leimoja rastipisteiltä.

– Kortteja meni kaikkiaan 600 ja tuskin kaikki korttia edes ottivat, Oivi Joffel totesi.

Jos laskee, että lapset tulivat talviseikkailuun vanhempiensa tai ainakin yhden aikuisen kanssa, voi päätellä jotakin kävijöiden kokonaismäärästä.

Neljällä leimalla irtosi ilmainen uintikerta Linnoituksen uimahalliin ja Ravintola Kamu antoi viikonlopun ajan alennusta ruokailun loppusummasta. Lisäksi tapahtumapalautteen palauttaneiden kesken arvottiin Angry Birds -heijastimia ja -pehmoleluja.

– Jo viime huhtikuussa lyötiin lukkoon päivämäärä, milloin kiertue Haminaan tulee, ja alusta asti oli selvää, ettei Haminan Latu pysty yksin vastaamaan koko tapahtuman järjestelyistä. Järjestelyvastuussa olivat myös Vehkalahden Veikot, Haminan Palloilijat, Haminan Frisbeegolf ry, Kiekkoympyrät, Haminan Taitoluistelijat, partiolaiset ja Haminan kaupunki.

Oivi Joffel sanoi jo pelänneensä, että lumi sulaa kokonaan.

– Ainoa, mikä jäi toteutumatta, oli luistelu Ankkalammella, koska jään päällä oli niin paljon vettä.

Kiertueen sponsoreina ovat myös TSL, Karhu, Start ja Garmin.

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli