Haminan talousalueen uutislehti

Uusi kaupunki-info aloitti Lipputornissa

Huputettu torni on Haminan kaunistus vielä heinäkuun ajan.

Haminan uusi kaupunki-info on avattu Lipputornissa. Tornin ulkoseinien saneeraus on vielä kesken ja torni on huputettu, mutta sisätilat ovat jo kunnossa. Ulkoseinien kunnostustöiden on määrä valmistua Tattooseen mennessä.

Lipputornin infopiste on auki joka päivä elokuun loppuun asti.

Tornin alakerrassa on kahviautomaatti ja digitaalisia info- ja opastauluja, joista voi katsoa vaikka reitin valittuun kohteeseen. Yläkerrassa matkailijoiden käytössä on langaton wifi-verkko ja siellä voi myös ladata matkapuhelimia ja tabletteja ja ottaa Mypose-laitteella itsestään brändiviestillä leimattuja selfieitä.

– Näytölle voi valita kolmesta vaihtoehdosta haluamansa taustakuvan ja kuvata itsensä näyttöruutua näpäyttämällä. Jos kuva ei tyydytä, sen voi poistaa, ja ottaa uuden. Kuvaan voi myös lisätä omat terveiset ja lähettää digitaalisen postikortin vastaanottajan sähköpostiin tai sosiaaliseen mediaan, viestintä- ja markkinointisuunnittelija Minna Nordström kertoo.

Apua laitteiden käyttöön saa kesän ajan Lipputornissa työskenteleviltä markkinointiassistenteilta. Tattoon ajaksi Mypose-laite kuitenkin siirretään Tattoo-kadulle.

Viestintä- ja markkinointisuunnittelija Minna Nordström näyttää, miten helppoa digitaalisen postikortin ottaminen ja lähettäminen Mypose-laitteella on.

– Yläkerrassa on myös pöytäryhmiä ja siellä voi Minna Nordströmin mukaan käydä kahvittelemassa tai pitää pieniä palavereja. Yläkerrasta avautuvat hienot näkymät, kun huppu saadaan pois tornin päältä ja tarvittaessa Lipputornia voi käyttää myös talviaikaan.

– Saneeraustyöt on tehty Museoviraston ohjeiden mukaisesti ja alakertaan on asennettu muun muassa lattialämmitys ja rakennuksessa on nyt myös ilmastointi, Nordström sanoo.

Haminan ympärivuotinen matkailuneuvonta on SpaHotel Haminassa.

Markkinointiassistentit Jenni Säyriö ja Viola Aho ovat innoissaan kesätyöstä.

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli