Haminan talousalueen uutislehti

Pienillä jutuilla toimiva parannus

Uutta ilmettä ja väljyyttä saa aikaan pienilläkin ratkaisuilla, esittelee Satu Saarinen.

Haminalaisravintola Gebardi Pub palvelee asiakkaitaan Kaivokatu 3:n parkkikadun varrella aikaisempaa viihtyisämmissä tiloissa. Neljän päivän breikin aikana ravintolan myyntitiskin tienoo remontoitiin uuteen uskoon ja lopputulos on miellyttänyt.

– Siirsimme myyntitiskiä sisäänpäin puolitoista metriä, jolloin saimme asiakaspuolelle lisää väljyyttä. Tiskin taakse nappasimme lisää tilaa keittiön puolelta. Nyt paketti on ehjä ja kaikin puolin toimiva, kiittelee ravintola-yrittäjä Satu Saarinen.

Remontin yhteydessä ajanmukaistettiin ravintolaa muutenkin:

– Palvelupisteen muutosten yhteydessä uusimme myös kylmäkalusteet. Sisätiloja fiksattiin myös muilta osin.

Satu sanoo, että muutoksi on kiitelty laajasti:

– Vaikka ravintolan neliöt ovat ennallaan, olemme saaneet asiakaspuolelle varmaan toistakymmentä neliötä lisää tilaa. Kun tilat tiskin takana ovat myös järkeistyneet, muutokset ovat kaikille mieluisia.

Gebardi Pub avattiin syksyllä 1991, tulevana syksynä talossa vietetään siis 25-vuotisjuhlaa. Satu Saarinen on emännöinyt ravintolaa neljä vuotta.

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli