Haminan talousalueen uutislehti

Beach Party valtaa Rampsin elokuussa

Sepran myöntämä nuorisoraha nauratti Beach Partyn järjestäjiä. Edessä oik. Kirsi Pohjankoski Seprasta vierellään Elisa Hanska. Takana vas. nuorisotyöntekijä Jenny Amperla, Anniina Komulainen, Santeri Simonen, koulunuorisotyöntekijä Sanna-Anneli Lehmonen ja Johanna Harjula

Viime elokuussa ensimmäisen kerran järjestetty Beach Party jyrähtää Rampsinkarilla käyntiin jälleen perjantaina 12.8. Nuorisotoimiston ja nuorisovaltuuston aktiivien järjestämissä päihteettömissä bileissä oli viime elokuussa noin 400 kävijää ja nyt rima on vielä korkeammalla!

– Idean tapahtuman järjestämisestä nappasimme Sofia Jurvansuun tekemästä opinnäytetyöstä, jonka mukaan Haminan nuoret kaipaavat tuontyyppistä musiikkitapahtumaa. Otimme ideasta kopin ja nuoriso kyllä löysi Rampsinkarille, sanoo Santeri Simonen, nuorisovaltuuston varapuheenjohtaja ja yksi tapahtuman järjestelyissä mukanaolevista aktiiveista.

Beach Party on jälleen niukkojen resurssien ehdoilla toteutettava tapahtuma. Päihteettömään ja ikärajattomaan tapahtumaan ei myydä pääsylippuja, joten eurot kustannuksiin on kaivettava muualta.

– Yrittäjiltä saamme tukea, samoin kaupungilta. Esiintyjien taso mitataan kuitenkin budjettimme kautta. Hyvää ei halvalla saa, tuumii Santeri.

Esiintyjälistalla on toistaiseksi paikallisia nuorisobändejä, kuten oli myös viime kerralla. Verkot ovat kuitenkin vesillä suuremman kalankin pyytämiseksi.

– Toivomme yrittäjiltä rohkeutta lähteä tukemaan tapahtumaamme! Tukitarjoukset voi osoittaa nuorisotoimistoon Jenny Amperlalle ja Sanneli Lehmoselle, vinkkaa nuorisovaltuuston puheenjohtaja Elisa Hanska.

Hankekoordinaattori Kirsi Pohjankoski Leader Seprasta toi nuorisolle hyviä uutisia.

– Sepra on myöntänyt nuorisovaltuustolle 500 euroa Beach Partyn järjestämiseen. Suosittelen yrityksiltäkin rahapussin nyörien löysäämistä, tarkoitus on hyvä, vinkkasi Kirsi lahjashekin luovutustilaisuudessa.

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide

Lue myös