Haminan talousalueen uutislehti

HP:n E-pojille SM-pronssia

Tenavaleirin pronssia juhlittiin kuuluvasti. HP:n joukkueessa finaalissa pelasivat Johannes Kiri, Perttu Toikka, Akseli Toikka, Miki Likander, Eero Sipari, Leo Heikkilä, Jose Lankila, Mico Huttunen, Leevi Tuutti, Aatu Malo, Jesse Salmela ja Arttu Taari.

Haminan Palloilijain E-poikien joukkue sijoittui kolmanneksi valtakunnallisella tenavaleirillä Hyvinkäällä. Joukkue putosi finaalista täpärästi numeroin 15–17 tappiolla Kankaanpään Mailalle, mutta voitti sitten pronssipelissä Imatran puhtaasti 7–4.

Tenavaleirin mestaruuden eli epävirallisen SM-kullan sai Kankaanpää, joka voitti finaalissa kirkkaasti Hyvinkään Tahkon juoksuin 20–4.

HP:n pelinjohtajana toimi Vesa Toikka, joka Hyvinkään leiriviikon jälkeen vastaanotti pelinjohtajan tehtävät HP:n edustusjoukkueessa.

– Joukkueemme oli ainoa, joka koko turnauksessa pystyi haastamaan Kankaanpään porukan. Pelimme kehittyi nousujohteisesti, välieräpaikan saimme noustuamme Kouvolaa vastaan 1–6 tilanteesta voittoon, kertoo Toikka.

– Hieno porukka, lahjakkaita pesäpalloilijan alkuja! Siitä on aikaa, kun HP:n pojat ovat edellisen kerran olleet valtakunnan leireillä mitalikannassa!

HP:llä oli joukkue myös E-poikien pelisarjassa. 27 joukkueen joukossa se sijoittui sijalle 12.

HP:n pojat olivat vahvasti esillä myös turnauksen Itä-Länsi -pelissä. Miki Likander palkittiin Idän parhaana pelaajana ottelussa, jonka Itä voitti juoksuin 10–4. Idän joukkueessa pelasi myös HP:nLeo Heikkilä.

Itä-Lännessä Idän peliä johti Vesa Toikka.

Jose Lankila palkittiin HP:n pelaajista turnauspalkinnolla.

AddThis Sharing Buttons

Lue lisää aiheesta:

TATTOO jättijako 6.5.-toistaiseksi
Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Lue myös