Haminan talousalueen uutislehti

Kaupunkijuhlalla kansainvälinen leima

Festivaali- ja Haminan kaupunginjohtaja Hannu Muhonen keskusteli paljon kansainvälisten vieraitten kanssa Tattoo festivaalin yhteydessä. Monille vieraista Hamina Bastionin miljöö tuli tutuksi ensimmäisen kerran, useimmille outoja olivat Haminan kaupungin vanhojen talojen pihat konsertteineen.

Vierailta saamaansa palautetta Muhonen luonnehtii melkeinpä ylistäväksi!

– Tattoossa toteutuivat nyt kaikki siihen ladatut odotukset, Tattoo otti kokonaan uuden askeleen niin kansainvälisenä sotilasmusiikkitapahtumana kuin kaupunkijuhlanakin, arvioi Muhonen.

Kiinan kansanarmeijan soittokunnan delegaation jäsen oli erityisesti painottanut Hamina Tattooseen liittyvää kansainvälisyyttä:

– Hän vertasi Tattootamme Moskovan ja Edinburgin vastaaviin tapahtumiin. Meillä Haminassa kansainvälisyys oli kuitenkin selkeästi ainoa viesti vieraille ilman mitään sivuvivahteita.

Kaupunkijuhlana Tattoo toimi Muhosen mukaan ainutlaatuisella tavalla ja paremmin kuin koskaan aikaisemmin.

– Tapahtumia oli joka puolella kaupunkia. Mukana olivat Tattoo-organisaation ohella myös yritykset ja yksityiset tahot suurella innolla. Haminalaiset todella ottivat tapahtuman omakseen, kiittelee Muhonen.

– Kaupunkijuhlan luonne vielä korostuu lukuisten ilmaiskonserttien ansiosta. Musiikista pääsivät nauttimaan kaikki halukkaat kaupunkilaiset!

Kaupunginjohtaja vakuuttaa, että tapahtuman kehittäminen jatkuu kärkituotteensa eli sotilassoittokuntien ympärillä.

– Onnistunut Tattoo festivaali on parasta markkinointia seuraavalle, kesällä 2018 järjestettävälle Tattoolle. Jo ensimmäisen Tattoon järjestäneet tahot tekivät monia, edelleen oikeiksi osoittautuneita ratkaisuja, joista pääsemme nauttimaan ja joita olemme myös velvollisia kehittämään!

Lue lisää aiheesta:

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli