Haminan talousalueen uutislehti

Gentlemen, start your engines!

Haminan Linnoituksen Wanhat Talot ry:n väki oli tuskin ennättänyt palautua Tattoo-viikosta, kun jo seuraavaa tapahtumaa pukkasi. Yhdistyksen innovoima Le Mans, polkuautokilpailu oli rehti ja leikkimielinen kamppailu joukkueiden välillä Haminan katujen herruudesta.

Kolme mukaan ilmoittautunutta juniorijoukkuetta kilpaili omassa sarjassaan. Voiton tasaväkisessä mittelössä nappasi JR racing (Jimi Rinkinen, Jere Rinkinen ja Jonatan Rinkinen) ajalla 15.41, jolla ei olisi jääty viimeiseksi aikuistenkaan joukossa.

Aikuisten jokkisluokassa nähtiin dramatiikkaa, kun kilpailua alusta asti johtanut Kaasukeket joutui viimeisillä kierroksilla keskeyttämään laiterikkoon. Voittoon rynni urheilullisten nuorukaisten joukkue Ruohonleikkurit (Tatu Strömberg, Kalle Kiri ja Jere-Oskari Jaakola) ajalla 12.30.

Tulokset: Jokkis-luokka: 1) Ruohonleikkurit, 2) Team Ouzo, 3) CR-Renkaat, 4) LC Hamina, 5) Teholadyt, 6) Haminan Seudun Vihreät,7) LC Vehkalahti, 8) HaLiWat, 9) Etevät Emännät. Keskeytti: Kaasukeket.

Tyyliluokka: Teholeidit ja Kaasukeket.

Junioriluokka: 1) JR-Racing, 2) Takkaniemen Hurjat, 3) Tenavat.

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli