Haminan talousalueen uutislehti

Linnoitusravintola saa uuden toimijan

Helmikuussa 2014 avattu ravintola Kamu! on muuttanut. Perjantaina Hamina Bastionin kasemattiholvistossa avattava avattava Linnoitusravintola Kamu! jatkaa uusissakin tiloissa Kamu!:n toimintafilosofiaa.

– Kamu!ssa kehitysvammaiset ja muut erityistä tukea tarvitsevat henkilöt työskentelevät ravintola- alan ammattilaisten rinnalla. Kamu! on perustettu tavoitteena mahdollistaa heille polku työelämään, sanoo Ravimäkiyhdistyksen ravintolapalvelujen päällikkö Nina Tasa.

Kun Kamu!:lla oli Sibeliuskadun tiloissaan 60 asiakaspaikkaa, uusissa tiloissa pystytään palvelemaan huomattavasti suurempia joukkoja asiakkaita.

– Tilat ovat esteettömät myös liikkumisvaikeuksista kärsiville. Lapsille on oma leikkiholvi, joka on puuleluineen kuin sukellus isoäidin lapsuuteen.

– Ravintolaan pääsee autolla oven eteen, ja Bastionissa on tarjolla reilusti parkkitilaa. Tämä on helppo ja vaivaton kohde erityistä tukea tarvitseville asiakasryhmille,painottaa Nina Tasa.

Linnoitusravintola Kamu!:n ravintolapäällikkö Salvador Darias on uudesta ravintolasta yhtä innoissaan kuin Nina Tasa.

– Keittiömme tarjoaa asiakkaille makumaailman Etelä-Amerikasta Aasiaan ja Eurooppaan. Tarjolla on kasvisruokaa, kalaa ja lihaa, joihin haemme uusia makuja, sanoo Darias.

Kun keittiöpäällikkö haluaa tarjota asiakkailleen useita eri makuja, hän tuo pöytään tapaslajitelman. Espanjalaissyntyisenä Darias todella hallitsee tapakset.

– Baskimaassa saamaani koulutukseen olen saanut tärkeää lisäoppia suomalaisen vaimoni mummolta ja papalta, joka on opettanut minulle tärkeitä asioita suomalaisen kalan savustamisesta.

– Holvistoravintola Kamu! on humaanien arvojen puolustaja. Tämä on helppo ja vaivaton kohde kaikille asiakasryhmille, painottaa Nina Tasa.

Linnoitusravintola Kamu! avaa portit perjantaina klo 16.30. Kaupunginjohtaja Muhosen tervehdyksen jälkeen alkaa muu ohjelma, johon sisältyy mm. lasten keppari- eli keppihevoskilpailu.

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide

Lue myös