Haminan talousalueen uutislehti

HP hakee junioripäällikköä vetämään kasvanutta toimintaa

Haminan Palloilijat hakee kasvavan junioritoimintansa ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi kokopäivätoimista junioripäällikköä. Seuralla on ensi kaudella pelikentillä kaikkiaan 18 joukkuetta ja pelaajien määrä on noin 300.

– Tavoitteenamme on, että saamme junioripäälliköstä tärkeän työkalun seuran kehittämiseksi 90-vuosjuhlavuoteen 2018, sanoo toiminnanjohtaja Marko Hovi.

Haminan Palloilijain toiminta on kasvanut voimakkaasti viimeisten vuosien aikana. Uudet juniorijoukkueet ovat saaneet taustoilleen myös runsaasti entisiä SM-sarjatason pelaajia, joiden merkitys lajitekniikan opettamisessa on aivan ratkaisevaa.

– Junioripäällikön tehtäväkenttään kuuluu myös jokakesäisen pesiskoulun kehittäminen sekä yhteyksien tiivistäminen koulumaailman suuntaan.

Valittavan junioripäällikön sopimuskausi alkaa tammikuussa 2017 ja työsopimuksen pituus on alkuvaiheessa 1+1 vuotta.

– Odotamme valittavalta henkilöltä vahvaa, pitkäjänteistä sitoutumista työhön, hyviä sosiaalisia taitoja sekä laji- ja seuratoimintakokemusta.

– Ensi kesänä 31.7. – 3.8. Haminassa järjestettävä valtakunnallinen Naperoleiri on haaste koko seuralle, kiteyttää toiminnanjohtaja Hovi.

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide