Haminan talousalueen uutislehti

Isille yllätykseksi itse tehty kakku

Kakkukurssilla lapset pääsivät täyttämään ja koristelemaan isänpäiväkakun. Aamu Kääriä laittoi kakkulevyjen väliin mustikkamoussea. Lyyti Haapanen valitsi sitruuna-salmiakkitäytteen.

Lyyti sanoi, että isä tykkää salmiakista. Samalla luokalla olevat tytöt koristelivat kakut hyvin samalla lailla ja kurssin järjestäneen Cupcake Cafen Marika Laaksonen kehui tyttöjen kakunkoristelutaitoja.

Marika Laaksosen ja Pilvi Serolan idea järjestää kakkukurssi lapsille isänpäivän aattona sai hyvän vastaanoton.

Paikat olivat menneet nopeasti ja Marika Laaksonen kertoi, että tulijoita olisi ollut enemmänkin. Yli 7-vuotiaille suunnattu kurssi vietiin läpi kahdessa ryhmässä ja kumpaankin ryhmään voitiin ottaa kahdeksan lasta.

Marika Laaksonen ja Pilvi Serola pitävät vielä ennen joulua lapsille työpajan, jonka teemana on joulu. Tarkempia tietoa työpajasta tulee Cupcake Cafen facebook-sivuille. Yrityksen nettisivut ovat vielä rakenteilla.

Cupcake Cafe on muuttanut Raatihuoneentorilta Teollisuuskadulle. Nykyisissä tiloissa yrityksellä on enemmän tilaa toteuttaa suurempia määriä tilaustuotteita. Kahvilaa uusissa tiloissa ei kuitenkaan ole, vaan toiminta on muuttunut enemmän leipomotyyliseksi.

Paikallisesta pienleipomosta voi tilata tarjottavia erilaisiin tilaisuuksiin. Yrityksen suosituimpia tuotteita ovat fantasia-täytekakut, erilaiset kuppikakut ja marenkituotteet. Muutamia Cupcake Cafen tuotteita on saatavilla myös torilta RaiCan Pakarin myyntipisteestä.

TATTOO jättijako 6.5.-toistaiseksi
Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli