Haminan talousalueen uutislehti

Pormestarintalon isäntäväelle kulttuuripalkinto

Haminan kaupungin vuoden 2016 kulttuuripalkinto on myönnetty Kristiina Terva-Heinoselle ja Juha Heinoselle Pormestarintalon Valojen yön toteutuksesta. Heinoset vastaanottivat palkinnon itsenäisyyspäivän kansalaisjuhlassa Simeonsalissa.

Haminan kaupunki perustelee palkitsemista näin: “Heinosen pariskunta osoittaa esimerkillään, että yksittäiset kaupunkilaiset pystyvät aktiivisuudellaan, idearikkaudellaan ja verkostoitumistaidoillaan tuomaan oman merkittävän panoksensa Haminan kaupungin kulttuuripalvelujen koordinoimaan Valojen yö -kaupunkifestivaaliin.

Kristiina Terva-Heinonen ja Juha Heinonen ovat oivaltaneet Valojen yön luonteen kulttuurin, yhdessäolon ja valon juhlana.

Korkeatasoiset esiintyjät yhdistettynä taidolla toteutettuun valotaideteokseen unohtamatta kulinaristista puolta oikeuttavat vuoden 2016 kulttuuritekoon.”

Valojen yönä viime syyskuussa Pormestarintalon pihalla esiintyivät Langinkosken Leidit, Esa Ylönen ja Mika Harjula.

Pormestarintalon Valojen yön Valopuiston toteutuksesta vastasi haminalainen AK Sound & Music Service. Lisäksi Pormestarintalon pihalla olivat Valojen yönä yhteistyökumppaneina Sevenon Taidelasi Studio ja Ravintola Kamu!

Lue lisää aiheesta:

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide

Lue myös