Haminan talousalueen uutislehti

Meronen K-supermarket Kanuunan uusi kauppias

Luumäkeläinen Ville Meronen, 40, aloittaa Haminassa K-supermarket Kanuunan kauppiaana ensi helmikuussa. Kanuunan nykyinen kauppiaspari Jukka ja Johanna Penttinen päättävät tuolloin pitkän, 37 vuotta kestäneen kauppiasuransa jääden ansaitulle eläkkeelle.

Kanuunassa Meronen ryhtyy muun muassa uudistamaan kauppaa. Heti helmikuussa kaupassa alkaa mittava remontti, joka ulottuu kaupan lattiasta kattoon.

– Uudistamme kaupan perinteitä kunnioittaen vastaamaan vuoden 2017 tarpeita. Kanuuna palvelee asiakkaitaan koko remontin ajan, mutta remontin laajuuden vuoksi kaupan pinta-alaa joudutaan supistamaan väliaikaisesti, kertoo uusi kauppias tulevasta remontista.

Asioinnin helpottamiseksi myös parkkipaikkoihin on luvassa muutoksia.

Ville Merosella on kokemusta kaupan alalta yli 25 vuotta ja kauppiasuraltakin jo yli kymmenen vuotta. Hänen ensimmäinen kauppapaikka oli K-market Taavetti, josta hän siirtyi kauppiaaksi Myllykoskelle K-supermarket Ruokamyllyyn.

Haminaan Meronen tulee Lappeenrannasta, jossa hän on toiminut vajaat pari vuotta K-supermarket Sammonlahden kauppiaana.

K-supermarket Kanuunan kauppiaana Meronen haluaa lisätä sekä paikallisten tuotteiden osuutta kaupan valikoimassa että tuoretuotteiden määrää.

– Palvelevan Herkkutorin kehittäminen on myös iso osa uudistusta, Ville juttelee.

Meronen lupaa, että Haminassa hän ja kaupan palveleva henkilökunta tarjoavat asiakkaille kattavan valikoiman ohella ideoita ja inspiraatioita ruoanlaittoon.

– Laadun lisäksi lähikaupan tunnelma ja osaava henkilökunta tekevät kaupassa käymisestä sujuvaa ja mukavaa.

Kun uusi kauppias helmikuussa aloittaa, hän aikoo olla paljon myymälän puolella jututtamassa ja kuuntelemassa asiakkaita.

– Minut tavoittaa yleensä helposti myymälästä ja toivonkin runsaasti ideoita kaupan kehittämisestä juuri asiakkailta.

K-supermarket Kanuunan 45 työntekijää siirtyvät uuden kauppiaan palvelukseen.

Villen perheeseen kuuluu avopuolison lisäksi 8-vuotias poika ja 3-vuotias tytär. Vapaa-aikana Villen pitää perheen lisäksi aktiivisena koiraharrastus.

Lue lisää aiheesta:

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli