Haminan talousalueen uutislehti

Aleksi Leppä jälleen paras Haminassa

Vuoden 2016 saavutuksista palkittua Haminan urheilijakaartia. Kuvasta puuttuu parhaana palkittu ampuja Aleksi Leppä, joka oli kilpailumatkalla.

Ampuja Aleksi Leppä palkittiin Haminan vuoden 2016 parhaana urheilijana. Leppä ei kilpailumatkan vuoksi päässyt vastaanottamaan palkintoaan.

Leppä ampui viime vuonna SM-hopeaa miesten ilmakiväärillä ja vapaakiväärillä 3×40 ls. SM-kultaa hän sai viidessä Haminan Ampumaseuran eri joukkueissa.

Aleksi Lepälle Haminan parhaan urheilijan titteli oli jo neljäs. Valinnan teki Haminan kaupunginhallitus.

Parhaitten urheilijoitten palkitsemistilaisuudessa kävi niiaamassa muutama maailmanmestarikin. Haminan Shukokai Karaten siskokset Satu ja Eevi Suvijärvi ovat hallinneet sarjojaan jo vuosia, nyt myös Jenna Venäläinen pääsi MM:n makuun joukkuekilpailun kautta.

Kovaa kansainvälistä tasoa osoittanut practical-ampuja Simo Partanen pääsi myös palkinnoille. Nuorukainen on potentiaalinen urheilija lähivuosina vaikka maailman ykkösnimeksi lajissaan. Nyt parhaiksi sijoituksiksi jäivät SM-kullan ohella EM:n 8. sija sekä voitto Ranskan avoimissa.

Potentiaalinen ehdokas tulevien vuosien ykköspaikalle on myös Vehkalahden Veikkojen hiihtäjä Katariina Lonka, tuore 23-vuotiaiden suomenmestari.

Muita palkittuja: Luka Pentinen rackleton, Janette Niemi yleisurheilu, Katariina Lonka hiihto, Olli-Pekka Laitila hiihto, yleisurheilu, maastojuoksu ja triathlon, Aapo Tilli ja Saku Hakulinen hiihto, Anne Penttilä ja Sanni Pihl hiihto, Esa ja Johanna Kilpeläinen soutu, Santeri Löppönen pesäpallo, Henna Kaaro esteratsastus.

Vuoden liikuttaja -palkinnon sai Veli-Matti Saarainen. Vuoden kuntoliikkujana palkittiin Leo Pernu ja Vuoden liikuttavimpana yhdistyksenä Haminan Seudun Oloneuvokset.

TATTOO jättijako 6.5.-toistaiseksi
Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Lue myös