Haminan talousalueen uutislehti

Pulkkamäkikisassa mukava meininki

Uuperinrinteillä järjestettiin laskiaissunnuntaina ensimmäistä kertaa pulkkamäkitapahtuma. Laskettelukeskuksen rinteet ovat hyvässä kunnossa ja pulkka liukui hyvin. Laskemisen ilo myös välittyi kaikenikäisten laskijoiden kasvoilta.

Idea järjestää pulkkamäkitapahtuma laskettelukeskuksessa Reitkallissa tuli Haminan Palloilijoiden C-pojilta. Pojat taustavoimineen myös vastasivat järjestelyistä.

Uuperissa pidettiin myös avoimet mestaruuskilpailut, joissa lapsille ja aikuisille oli omat sarjansa. Ensimmäiseksi kisaamaan pääsivät alle 6-vuotiaat. Ennen starttia tapahtuman juontanut Eero Tauru kommentoi, että huoltajat taitavat jännittää enemmän kuin laskijat. Tauru luotsasi rautaisella ammattitaidolla kisat alusta loppuun.

Pulkkamäkitapahtuman avasi kaupunginjohtaja Hannu Muhonen.

C-pojat Viljami Kurko ja Tomi Haaja kertoivat, että keräävät rahaa ensi kesänä Haminassa järjestettävälle Naperoleirille. Osallistumismaksujen lisäksi pojat keräsivät pientä pysäköintimaksua ja saivat leirikassaan myös ulkona olleen kanttiinin tuoton. C-pojat myös kiittivät yhteistyökumppaneita saamastaan tuesta.

Järjestelyorganisaatiota oli vahvistamassa myös Ismo Kiuru, jolla on paljon kokemusta erilaisten tapahtumien järjestelyistä. Kiuru oli tyytyväinen, että väkeä mäkeen tuli mukavasti. Kiurun lisäksi järjestelyissä oli muitakin C-poikien vanhempia.

Kun pienimpien laskijoiden kisa oli saatu päätökseen, siirryttiin isompaan mäkeen. Mestaruuskisaan osallistui kaikkiaan 70–80 laskijaa.

Palkitut

  • Alle 6-vuotiaat: 1) Erin Lautala, 2) Robert Mäki, 3) Filipp Sinelnikov, 4) Neela Nousiainen, 5) Nuutti Peri, 6) Nuppu Nousiainen, 7) Joonas Lehmunen, 8) Onni Lehtinen, 9) Emmi Lehtinen.
  • Alle 10-vuotiaat tytöt: 1) Valentina Astapovich, 2) Erin Hartikainen, 3) Hertta Ristola, 4) Miiju Leppämäki, 5) Jenna Suurnäkki.
  • Alle 10-vuotiaat pojat: 1) Robert Sinelnikov, 2) Peetu Saikkonen, 3) Elmeri Teittinen, 4) Eino Ristola.
  • Alle 14-vuotiaat tytöt: 1) Henna Mäkelä, 2) Saana Kuukka, 3) Liana Zamaeva.
  • Alle 14-vuotiaat pojat: 1) Edwin Jongsma, 2) Ville Nihtilä, 3) Jaro Saikkonen, 4) Väinö Sipola, 5) Tino Aalto, 6) Santeri Teittinen.
  • Naiset: 1) Iida-Maria Takanen, 2) Marika Kurko, 3) Minna Heikkilä, 4) Rinna Lankila, 5) Niina Kiuru, 6) Venla Ristola.
  • Miehet: 1) Kai Koskimies, 2) Juha Heikkilä, 3) Eemeli Liikkanen, 4) Jouni Ristola.

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli