Haminan talousalueen uutislehti

Haminan Alko avasi kuoharitarjoilulla

Haminan uusi myymäläpäällikkö Kaisa Grefberg rahastamassa Ilkka Härkösen ostoksia.

Alkon Haminan myymälän muuttoa uusiin tiloihin juhlistettiin kuohujuomilla. Juhlahumussa ei edes huomannut, että tarjottu kuohari olikin alkoholitonta…

Alkon Etelä-Suomen aluepäällikkö Jari Hiekkataipale kertoi, että uuden konseptin mukaisia myymälöitä on Suomessa toistakymmentä, mutta syksyyn mennessä jo kymmeniä.

– Maaliskuun alussa meille tuli uusi organisaatio. Haminan myymälä toimii yhdessä Karhulan myymälän kanssa ja uusi myymälöitten päällikkö on Kaisa Grefberg. Haminan myymälää kuusi vuotta vetänyt Mikko Poutanen siirtyy vetämään Pasaatin ja Prisman myymälöitä, kertoi Hiekkataipale.

Haminan myymälän tilat ovat puolittuneet entisistä. Kun viime vuoden puolella käytössä oli vielä melkein 500 m2, nyt neliöitä on 215.

Alkon Etelä-Suomen aluepäällikkö Jari Hiekkataipale kohotti maljoja Haminan uuden myymälän ensimmäisten asiakkaitten kanssa. Kuvassa vas. Heikki Rongas, Ari Hautamäki ja Leo Eklöf.

– Myös toimintoja on pyritty tehostamaan. Haminan – Karhulan myymäläparissa työskentelee yhteensä 11 henkilöä, jotka siirtyvät tarpeiden mukaan myymälästä toiseen.

Uusi myymälä on neliön muotoinen. Kalusteissa on tammea, johon musta väri luo sopivan kontrastin.

Ensimmäisten joukossa uuteen myymälään tutustunut Heikki Rongas piti näkemästään. Myös tarjoilu lämmitti.

– Pientä tarjoilua voisin suositella Alkon myymälöille useamminkin, tuumi Rongas, jota ei lainkaan häirinnyt se, että tarjottu kuohuviini oli alkoholitonta.

Lahdesta Haminaan siirtyneen myymäläpäällikkö Kaisa Grefbergille viimeiset päivät ennen uuden myymälän avajaisia olivat kiirettä täynnä.

– Nyt on tärkeintä uuden myymälän ja henkilökunnan haltuunotto. Muuttoa Lahdesta Haminaan pitää harkita rauhassa, arveli Grefberg.

Lue lisää aiheesta:

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Lue myös