Haminan talousalueen uutislehti

Naperoleiri avattiin helteisellä Vallikentällä

Pesiksen Naperoleirin avajaisille ei voi kuvitella parempaa miljöötä, mitä Hamina ja Vallikenttä tarjosivat! Ykköspesiksen huippuottelu HP – Puijon Pesis ja yli 3 000 katsojaa Vallikentän katsomoissa takasivat tunnelman.

Naperoleirin avannut Haminan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Titta Erkkilä muisteli puheenvuorossaan omia pesisleirejään vuosien takaa. Leirikokemuksia hänellä on ainakin Oulusta, Seinäjoelta, Ilomantsista ja Kankaanpäästä.

Pesäpallo on tärkeä osa Haminan historiaa. Vuosikymmeniä sitten pesäpalloa pelattiin Haminan torilla, kunnes valmistui nykyinen pesispyhättö Vallikenttä.

– Meillä arvostetaan entisiä pesäpallosuuruuksia. Vuoden 1970 lyöjäkuningas, HP:n Kari Lindbergin mukaan on nimetty Vallikentän ohikulkeva tiekin, paljasti Erkkilä naperovieraille.

– Pesis ei ole Haminassa vain historiaa, vaan se on vankka osa myös nykypäivää. Haminassa on tehty vahvaa juniorityötä, painotti Erkkilä nostaen erityisesti Marko Hovin roolin juniorityön kehittäjänä.

Pesäpallo tuo jokaiselle lajin harrastajalle myös uusia ystäviä:

– Pelatkaa reiluja pelejä, solmikaa uusia ystävyyssuhteita ja nauttikaa olostanne täällä kohtaamisten Haminassa, sanoi Erkkilä.

Lue lisää aiheesta:

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli