Haminan talousalueen uutislehti

Ruiskukumitus lisää ikää pelti- ja huopakatoille

Sami Rasi on rakennusalan yrittäjä Virolahdelta. Varsinainen rakentaminen ja kirvestyöt ovat jääneet viime aikoina vähemmälle, kun mies on keskittynyt tarjoamaan asiakkaille ruiskukumipinnoitusta.

Ruiskukumi on uusi tapa pinnoittaa kustannustehokkaasti, aikaa ja rahaa säästäen.

– Tuote sopii kaikkiin kohteisiin, joissa tarvitaan vedenpitävää ja kestävää pintaa autotallien lattioista sokkeleihin, kertoi Haminassa Maariankatu 14:ssä vesikaton kumitusta viimeistellyt Rasi.

Ruiskukumi on testattu ja sertifioitu  tuote suomen vaativiin oloihin. Sen pakkasenkestävyys on huippuluokkaa. Kun työvaiheita on vähemmän, lopputulos on saumaton. Ruiskukumin työstämisessä ei tulitöitä tarvita ja monia työvaiheita jää kokonaan pois.

Vesikaton käsittely alkaa katon huolellisella pesulla. Siinä vaiheessa paljastuvat myös katon mahdolliset vauriokohdat.

– Nestemäinen kumi ja suolavesi ruiskutetaan pesun jälkeen puhtaaseen pintaan. Kattojen ohessa kumittaminen soveltuu erinomaisesti myös vesieristyksiin. Sääkestävyys on erinomainen.

Tuotteen valmistaja antaa materiaalille 15 vuoden takuun. Ruiskukumi kehitettiin aikanaan avaruussukkuloiden lämpölevyihin.

– Ruiskukumi on turvallinen, palamaton tuote, jolla saa nopeasti ja edullisesti lisää ikää niin pelti- kuin huopakatoillekin, sanoo Sami Rasi.

Lue lisää aiheesta:

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli