Haminan talousalueen uutislehti

Hamina soi on uusi kesäfestivaali

Haminan kaupunki on viime vuosien aikana saavuttanut vahvan jalansijan suurten yleisötapahtumien tapahtumapaikkana lähinnä Hamina Bastionin ansiosta. Suosio jatkuu, kun 15.–16. kesäkuuta Bastionissa järjestetään kotimaisen musiikin kesäfestivaali Hamina soi.

Esiintyjinä on joukko valovoimaisia suomalaisartisteja: Laura Voutilainen, Juha Tapio, Arttu Viskari, Lauri Tähkä, Neljänsuora, Jari Sillanpää ja Ressu Redford.

Bastionin muurien ympäröimällä tapahtuma-areenalla järjestetään vuosittain 10 – 15 merkittävää massatapahtumaa.

– Kaupungin vetovoimaisuus tapahtumapaikkana on pitkälti juuri Bastionin ansiota. Samalla on kuitenkin muistettava, että myös Haminan maantieteellinen sijainti on tapahtumajärjestäjän kannalta ihanteellinen, sanoo uuden Hamina Soi -tapahtuman järjestelyistä vastaava Riki Huhtala RH-Entertainment Oy:stä.

– Hamina on mitä leppoisin ja sympaattisin kesäkaupunki, johon kannattaa tutustua. Kaupungin pitkä historia, ympyrämuotoon kaavoitettu keskusta-alue, vehreät puistot ja meren läheisyys tekevät siitä mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen, tuumii Huhtala.

Hamina Soi -tapahtuma järjestetään 15.–16.6. Kumpanakin päivänä Bastionin portit avautuvat kello 18 ja sulkeutuvat aamuyöllä kello 02.

Tapahtuma-alueella on ikäraja K 18.

Lue lisää aiheesta:

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli