Haminan talousalueen uutislehti

Linja-autoasema kivenä kengässä

Haminan linja-autoasema on myytävien kiinteistöjen listalla, mutta myynti kangertaa. Jo kerran myyty kiinteistö on palannut kaupungille, ja ongelmaksi on nyt osoittautunut kaupan purkautumisesta yrittäjälle maksettava hyvitys.

Keskeisen roolin ovat ottaneet Perussuomalaisen puolueen edustajat Haminan kaupunginhallituksessa. Kaupunginhallituksen enemmistö hyväksyi äänin 7–2 yrittäjälle kaupan peruuntumisesta maksettavat korvaukset, mutta perussuomalaiset eivät.

Onko niin, että vain perussuomalaisissa on ymmärrystä asian hoitamiseen, muilla ei? Oikaisuvaatimuksen kaupunginhallituksen päätöksestä tehneet eivät aja Haminan kansalaisten etua fiilaamalla pilkkua kauppakirjan merkinnöistä. Kun asiaa käsitellään kuukaudesta toiseen, päätöksen venyttäminen maksaa tuhansia euroja. Mahdollisen säästön sijasta paketille tulee hintaa selkeästi enemmän.

Korvauksia epäonnistuneesta kaupasta on yrittäjälle maksettava joka tapauksessa, sillä hän ehti siirrettyään yritystoimintansa linja-autoasemalle remontoida kiinteistöä mm. uudistamalla lämmitysjärjestelmää.

Kompromissi ei kelpaa näille perussuomalaisille. Kun muut pelaavat joukkueena yhteiseen maaliin Haminan parhaaksi, juuri perussuomalaisista kumpuavat useimmiten eriävät mielipiteet miltei asiassa kuin asiassa.

Kuka on tyytyväinen siihen, että Haminalla menee huonosti, kun ei saada ratkaistua edes linja-autoaseman kauppaa! Toiveet siitä, että Matkahuollon ja lipunmyynnin palvelut palaisivat linja-autoasemalle taitavat olla turhia.

Perussuomalaisissa on Haminassakin runsaasti ns. tolkun väkeä, mutta väistämättä tulee mieleen, että nyt on puolueväki linja-autoaseman jupakassa ryhtynyt seuraaman väärää profeettaa.

Jaa kirjoitus somessa

Lähetä tai printtaa kirjoitus

Previous slide
Next slide