Haminan talousalueen uutislehti

Kesäkausi starttaa markkinoilla

Haminan Nuorkauppakamarin perinteiset Kevätmarkkinat pidetään Haminan torilla sunnuntaina 29.4. Perinteitä kunnioittaen markkinoilla julkistetaan vuoden positiivisin haminalainen ja myös lapsille tuttu Kennu-pupu on pomppimassa.

– Viime kevään markkinoilla torilla oli käynnissä monenlaisia remontteja, mutta nyt on valmis myös uusi esiintymislava grillikahviloineen, sanoo Haminan Nuorkauppakamarin tiedottaja ja koulutusvastaava Heini Tirranen.

Markkinoiden myyntipaikoista on merkittävä osa jo varattu, paikoista voi kysyä p. 040 817 3859.

Kevätmarkkinoiden perinteisiin kuuluvan Positiivisimman haminalaisen valinta tehdään nyt 12:nnen kerran. Vuosi sitten kunniakirjan ja kukkapuskan sai Maila Ekholm. Aikaisemmin palkittujen joukossa ovat olleet mm. Juha Kylmälä, Jarkko Lappeteläinen, Patu Patanen ja Juha Toikka.

– Avaimet valinnassa ovat suurella yleisöllä. Yleisö voi ehdottaa ja äänestää haluamiaan ehdokkaita, joista eniten suosiota saanut sitten myös palkitaan, sanoo Haminan Nuorkauppakamarin presidentti Sini Leviäinen.

Vuoden positiivisimman äänestäminen käy kätevästi joko Reimarissa julkaistavalla äänestyskupongilla tai lähettämällä sähköpostilla ehdokkaansa nimen osoitteeseen nuorkauppakamari.hamina(at)hotmail.com.

Äänestyskupongin voi jättää perjantaihin 27.4. klo 15 mennessä Reimarin toimistoon (Maariankatu 14). Kupongin voi jättää myös Kevätmarkkinoilla olevaan torin uudella esiintymislavalla sijaitsevaan Nuorkauppakamarin markkinapaikkaan markkinapäivänä klo 12 mennessä.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan K-supermarket Kanuunan lahjoittama 40 euron lahjakortti.

Vuoden positiivisin haminalainen palkitaan ja julkistetaan Kevätmarkkinoilla klo 14.

Haminan Nuorkauppakamari on vuonna 1967 perustettu nuorten, alle 40-vuotiaiden aikuisten kansainvälinen kehittymis- ja johtamiskoulutusjärjestö. Suomen Nuorkauppakamarit ry:n kautta Haminan kamari yhteydessä kansainväliseen jäsentensä kehittymis- ja johtamisjärjestöön. Sitä kautta avautuu jäsenistölle valtava kontaktiverkko.

– Viime vuonna vietimme 50-vuotisjuhlia. Tänä vuonna painopisteemme ovat jäsenhankinnan ohella koulutuksissa, joihin 18 – 40-vuotiaista koostuva jäsenistömme osallistuu kiitettävästi, sanoo presidentti Leviäinen.

– Avainsanoja Nuorkauppakamarien toiminnassa ovat itsensä kehittäminen, kansainvälisyys, yhteisövaikuttaminen sekä verkostoituminen eli suhdetoiminta. Antoisa harrastus tarjoaa jäsenille laadukkaan koulutuksen ohella toimintaa, elämyksiä ja hauskoja hetkiä yhdessä muiden kanssa.

Järjestön toinen jokavuotinen aktiviteetti kevätmarkkinoiden rinnalla on Joulupuukeräyksen järjestäminen.

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Lue myös