Haminan talousalueen uutislehti

Positiivisin haminalainen on Eila Tulokas

Terveydenhuollon ammattilainen Eila Tulokas sai sunnuntaina vastaanottaa Vuoden Positiivisin haminalainen arvonimen. Haminan Nuorkauppakamarin järjestämä huomionosoitus jaettiin nyt 12:tta kertaa.

Valintaa varten suurelta yleisöltä pyydettiin ehdotuksia ja suosituksia arvonimen saajaksi. Nelisenkymmentä vuotta Haminan terveyskeskuksessa työskennellyt Tulokas oli monen suosikki:

– Suosittelijat olivat liittäneet myös perusteluita ehdotukselleen. Terveysalan ammattilainen, suuri persoona, hyväsydäminen, suurperheinen terveydenhoitoalan ammattilainen, kertasi Haminan Nuorkauppakamarin presidentti Sini Leviäinen.

Eila Tulokas saatiin yllätettyä täydellisesti torilla:

– Tyttäreni Tanja pyysi minua mukaansa piipahtaman markkinoille tietäen palkitsemisestani. Mitään aavistamatta läksin ja kyllä yllätys sitten olikin suuri, kertoi Eila Tulokas.

Eila on pidetty henkilö työyhteisössään. Parturitaitoisena hän on leikannut monen potilaan hiuksetkin. Apua ovat saaneet työtoveritkin.

– Niistä hommista ei maksua ole peritty. Jos joku maksoi, ne eurot ovat aina menneet henkilökunnan virkistymisrahastoon, paljasti Eila.

Eilalla on viisi lasta ja 10 lastenlasta.

– Työurani päättyy piakkoin, sitten on aikaa enemmän myös lastenlapsille, paljasti Eila.

Positiivisimman haminalaisen palkitsemiseen tuli toistasataa ehdotusta. Kaikkien ehdottaneiden kesken arvotun K-supermarket Kanuunan 40 euron lahjakortin voitti Leila Säppi.

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli