Haminan talousalueen uutislehti

Sähköä ilmassa Bastionin kevään perhetapahtumassa

Hamina Bastioniin viritellään sähköisiä tunnelmia lauantaina 19.5. Virrat Kaakkoon 2.0 -perhetapahtumassa. Tähtenä tuikkii Nelli Matula, joka esiintyy klo 15.

– Ilmaistapahtumassa on tarjolla monimuotoisia aktiviteetteja, joista perheet taatusti löytävät omat suosikkinsa, sanoo Karhu Voiman myyntipäällikkö Tuomas Uski.

Haminan Energia ja Kotkan Energia tiivistivät yhteistyötään perustamalla syksyllä 2016 yhteisen yrityksen Karhu Voima Oy:n, joka on Haminan Energian ja Kotkan Energia omistama uuden ajan palveluyhtiö. Karhu Voiman asiakaslähtöiset tuotteet ja palvelut keskittyvät parantamaan ymmärrystä siitä, miten ja mihin energiaa kulutetaan sekä samalla säästämään – kuluttamaan vähemmän.

– Karhu Voima myy sähköä ja erilaisia energiapalveluja yksityisasiakkaille ja yrityksille. Lisäksi Karhu Voima tuottaa yrityksille laskutuksen ja asiakaspalvelun toiminnot, sanoo Uski.

– Haminan Energian asiakkaita palvellaan ajanvarauksella myös Haminassa, mutta sähköiset palvelut lisääntyvät koko ajan.

Virrat Kaakkoon 2.0 virittää Hamina Bastioniin klo 11-16 välille monenlaista toimintaa. Radio-ohjattaville autoille on kaksi rataa. Keulimissimulaattoreilla pääsevät mopopojat ja muutkin testaamaan tasapainoaan. Poniratsastuksessa vauhtia on vähemmän, mutta ankkarodeossa vispataan sitäkin enemmän. Polkuautoilla voi kukin polkea haluamaansa vauhtia.

– Tavoitteenamme on vähintään sama kävijämäärä kuin viime vuonnakin, noin 2500 kävijää. Sääkään ei säikytä, sillä Bastion katetaan tapahtumaamme mennessä, sanoo johdon assistentti Tiiti Saarelainen Haminan Energiasta.

Virrat Kaakkoon 2.0 -tapahtuman juontaa Emma Kimiläinen. Järjestelyistä vastaa kolmikko Haminan Energia, Karhu Voima ja Kotkan Energia.

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli