Haminan talousalueen uutislehti

Jaspiksessa varkaita, Aallokossa ilkivaltaa

Kahvila-olohuone Jaspiksessa on viikonlopun aikana lauantai-illan ja maanantaiaamun välisenä aikana käynyt varkaita. Takapihan kautta sisään ovi murtamalla ja sitten vain tavaraa mukaan laminointikoneesta limsoihin.

– Eniten harmittaa ja surettaa se, kun olemme isolla sydämellä panostaneet nuorten viihtyisiin puitteisiin ja aktiviteetteihin Jaspiksessa, sitten saa palkaksi sen, että jotkut murtautuu sinne ja vie välineitä, jotka on nuorten yhteiskäyttöön hankittu, suree Jaspiksen Hannah Honkanen.

– Nyt ollaan sitten ilman pelikonsoleita, pelejä, laitteita ja mankkoja, iPadeja ja muita henkilökunnan työvälineitä. Kaikki nuo olemme saaneet hankittua useiden vuosien kuluessa kovalla työllä eikä vakuutuskaan korvaa kuin pienen osan.

Mahdollisia silminnäkijöitä pyydetään kertomaan havainnoistaan  poliisille.

Luvattomilla asioilla oltiin liikkeellä myös Kahvila Aallokossa sunnuntaita vasten yöllä.

– Mopopoikien tekosia. Turhauttavaa ryhtyä korjaamaan paikkoja vandaalien jäljiltä. Kun ei oikein varastettavaa löytynyt, intohimot kohdistuivat sotkemiseen, virkkoi Aallokon omistaja Pentti Vilkki.

Aallokon ulkovarastosta vandaalit (vandaali on henkilö, joka hajottaa tai tuhoaa asioita turhan takia) löysivät mm. nippukaupalla paperisia pyyhkeitä ja kertakäyttömukeja, joita vielä maanantainakin keräiltiin Tervasaarella.

– Varastoalueen aitaa pantiin päreiksi, kun ilkivalta otti otteen nuorisosta, tuumi nuorisoon pettynyt yrittäjä.

Lue lisää aiheesta:

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide