Haminan talousalueen uutislehti

Kesätapahtuma Kannusjärven ja Kitulan malliin

Vuoden kymenlaaksolaiseksi kyläksi valittu kyläpari Kannusjärvi ja Kitula järjestivät kunnon kyläjuhlat valtakunnallisena Avoimet kylät -tapahtumapäivänä lauantaina.

Kymenlaakson liiton valintaperusteissaankin mainitsema yhteishenki, aktiivisuus ja talkoohenki loistivat Kannusjärven koulun ympäristössä pidetyssä tapahtumassa täydessä kukassaan. Päivän monipuolista ohjelmaa ja järjestelyitä olivat toteuttamassa Kannusjärven-Kitulan kylätoimikunta, Kannusjärven koulutoimikunta, Alapään Martat, Kannusjärven Innostus ja Kannusjärven-Kitulan metsästysyhdistys sekä muita vapaaehtoisia toimijoita.

– Täällä on ihanaa yhteisöllisyyttä, ja ihmiset tekevät paljon vapaaehtoistyötä, kiittävät kylätoimikunnan puheenjohtaja Mervi Hietanen ja sihteeri Katja Suikkanen.

Yksittäisten tapahtumien lisäksi kylän väki venyy myös jatkuvaan, ihmisten hyvinvointia edistävään toimintaan.

– Esimerkiksi täällä koululla on monenlaista iltatoimintaa eri-ikäisille kyläläisille. Ihmiset tuntevat toisensa, lapset saavat kasvaa tuttujen ihmisten ympäröiminä ja kaikki pitävät huolta toisistaan. Tämä on hyvä paikka asua.

Lue lisää aiheesta:

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide