Haminan talousalueen uutislehti

HP katkaisi tappioputkensa: HP – Pattijoen Urheilijat 2–1 (4–3, 1–5, 1–1, 2–1)

Haminan Palloilijat katkaisi kuuden tappion putkensa kaadettuaan Vallikentällä vieraansa Pattijoen Urheilijat. 3-tuntinen peli päättyi kotiutuslyöntien jälkeen lukemiin 2–1 (4–3, 1–5, 1–1, 2–1).
Peli oli äärimmäisen tasainen, molemmilla joukkueilla oli saumansa voittoon. Tiukka avausjakso taipui HP:lle, mutta toinen oli taas vieraitten Topi Kososen taidokkaan läpilyönnin ansiosta.  

Kun supervuoropari ei tuonut ratkaisua, se haettiin kotiutuslyönneillä. HP:n Janne Leppälä kotiutti Valtteri Hämäläisen ja Otso Mäkelä Joni Lehikoisen. Kun vieraat onnistuivat vain kerran, voitto jäi Haminaan.

– Tässä oli taas sitä vanhaa Haminaan, kun saimme pari pelaajaa sairastuvalta mukaan. Kyllä voittaminen on keskimäärin paljon mukavampaa, etenkin kuuden tappiopelin jälkeen, pohti HP:n pelinjohtaja Petri Pulliainen. 

IS:n avainpelaajana ja joukkueensa ykkösenä palkittu HP:n lukkari Matias Hangasmaa luonnehti joukkueensa peliä ehjäksi: 

– Ulkopeli oli hyvällä tasolla ja nyt saimme sopivasti onnistumisia sisälläkin. Ansaittu voitto tämä oli, kiteytti lukkari. 

– Karvas tappio tämä on, erot olivat pieniä. Tilanteita pystyimme luomaan hyvin, mutta HP löi hyvin kotiutuksia välilyönneillä, aprikoi vieraitten pelinjohtaja Juha Karjaluoto. 

Kolme juoksu lyönyt Simo Vanhala oli HP:lle tärkeä äijä. Tilaisuuksia Vanhalalle siunaantui neljä, joten onnistumisprosentti oli kova. Pasi Rajala iski kaksi juoksua. Kärkilyönneissä kärkeä olivat Juha Toikka (7/11) ja Henri Heikkilä (6/8). 

Kierroksen tilastot ja sarjataulukko:

http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/kooste2.py

[foogallery id=”4910″]

 

Lue lisää aiheesta:

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli