Haminan talousalueen uutislehti

HP:lle voitto tuomareista huolimatta: HP – Alajärven Ankkurit 2–1 (2–0, 3–5, 2–0)

Haminan Palloilijat väänsi niukan 2–1 (2–0, 3–5, 2–0) voiton Haminan Vallikentällä vierailleesta Alajärven Ankkureista. Tasainen peli sai ikäviä piirteitä lopun supervuoroparissa, kun tuomaristo menetti otteensa. Päätuomari Suvi Kaukovalta ja syöttötuomari Mika Kääriäinen haparoivat kiperissä paikoissa, eikä etenkään HP:n väki jaksanut sulattaa mielestään kaikkia vihellyksiä. 

HP ratkaisi avausjakson tarkalla ulkopelillään jättäen vastustajan nollille. Alajärvi iski toisen jakson viimeiseen sisävuoroonsa kolme juoksua eikä HP kyennyt vastaan kuin yhdellä.  

Superissa HP:n ulkokenttä oli jälleen tiukkana. Tasoittavallaan HP sai tilanteen ja ratkaisijaksi nousi Pasi Rajala pamauttaen pallon koppareitten välistä maisemaan. 

– Näin, että koppareitten välissä oli tilaa. Tinttasin täysillä ja pallon osuessa mailaan tiesin, että läpi menee, sanoi tyytyväinen ykköspalkittu Rajala. 

HP:n pelinjohtaja Petri Pulliainen pihisi vielä voitetun pelin jälkeenkin tuomarivirheistä, joita oli hänen mukaansa useita. 

– Etenevän Juha Toikan polttamiseen ykkösvälillä ei ollut mitään perusteitä, mutta niin vain tuomio tuli, puhisi Pulliainen tuomiota, jota piti tuomariston käydä tutkimassa videotallenteestakin. 

HP:n kakkosena palkittiin hienon ulkopelin pelannut Janne Leppälä. 

Alajärven ykkönen oli yli 300 pääsarjapelin Aki Orava. 

Tilastot: 

http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/online3.py?data=29-1-1

[foogallery id=”5162″]

 

Lue lisää aiheesta:

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli