Haminan talousalueen uutislehti

Autoista ja liikenteestä riittää aina puhuttavaa

Autoliiton vuotuista Auton päivää vietettiin jälleen viikonvaihteessa eri puolilla Suomea. Haminassa tapahtuma järjestettiin Uuden Kaakon Katsastuksen piha-alueella, jossa nähtävillä oli myös Kymenlaakson tiepalveluyhdistyksen uusi tiepalveluauto.

Autoliiton Haminan osaston sihteeri Kaija Sipilä kertoi, että tiepalvelu Suomessa käynnistyi jo olympiavuonna 1952 ja Autoliiton Operaatio Lumihiutalekin täyttää tänä vuonna 50 vuotta.

– Tien päällä pulaan jääneet autoilijat saavat tiepalvelusta apua ympäri vuorokauden. Avun tarve on viimeisten vuosien aikana kuitenkin vähentynyt, avunpyyntöjä tulee vuosittain kuitenkin 4000-5000, Autoliiton tiepalveluasiamies Jorma Lindström sanoi.

Uusi Kaakon Katsastus on myös Autoliiton autopalvelukeskus. Ainoa Kymenlaaksossa.

– Palvelukeskuksessa on myynnissä Autoliiton tuotteita, täällä voi liittyä liiton jäseneksi ja saa myös kansainväliset ajokortit, yrittäjä Risto Serola vinkkasi

Autoliiton etujen ja palvelujen lisäksi tapahtumassa oli vahvasti esillä liikenneturvallisuus ja autoilu ylipäänsä. Mukana oli myös Punainen Risti, vanhoja autoja, katujen kunnossapitokalustoa sekä Vehkalahden vapaapalokunnan kalustoa.

Lue lisää aiheesta:

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli