Haminan talousalueen uutislehti

Puuropäivä sai haminalaiset liikkeelle

Haminalaiset olivat perjantaina hulluina puuron perään! Kaupunki tarjosi puuroa torilla, terveyskioskilla, neuvolassa, kouluissa ja päiväkodeissa.

Suurimmat joukot ruokittiin ruispuolukkapuurolla Haminan torilla, jonne järjestettiin myös ohjelmaa musiikista tansseihin.

– Viime vuonna olimme mukana Suomi 100 -ohjelmaan kuuluneessa kansallisessa Luomupuuro-tapahtumassa ja tarjosimme yli 5 000 puuroannosta. Nyt tavoitteena on 5 500 annosta, sanoi Haminan ruoka- ja puhtauspalveluiden päällikkö Kirsi Hänninen.

Torin puurotarjoilusta pääsi nauttimaan 1 160 haminalaista, kun vuosi sitten nälkäisten määrä oli hitusen pienempi eli 1 087. Puuropäivän annosten kokonaismäärä selviää vasta viikon lopulla.

Toritapahtumassa oli muutakin kuin puuroa, musiikkia ja tanssia. Aurinkoinen syyssää helli myös kaupungin toimialojen väkeä, jotka esittelivät toimintojaan.

– Vuosi sitten meillä oli yksi teltta, nyt useita telttoja kun toimijoitakin oli enemmän. Nyt puuropäivällemme sattui myös Koulun ja kodin päivä, tiesi Hänninen.

Lue lisää aiheesta:

TATTOO jättijako 6.5.-toistaiseksi
Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli