Haminan talousalueen uutislehti

Haminan jääkiekko tähtää tasonnousuun

Haminan Kiekkoympyrät on lähtenyt lauantaina alkaneeseen kolmosdivariin uusiutuneena. Pari konkaripelaajaa on siirtynyt sivuun, muutama huilivuoden pitänyt on palannut joukkoihin.  Apuja on tullut naapuriseura Titaaneista viisikon verran: Mikke Lempiäinen, Jere Lifländer, Samu Oksanen, Tomi Salovaara ja Ville Äijälä.

– Listallamme on nyt 28 pelaajaa eli selkeästi viime vuotta enemmän. Nyt pystymme vetämään täysipainoiset harjoitukset, kiittelee valmentaja Esa Hämäläinen.

Viime kauden KY selvitti vaikeuksien kautta kuivin jaloin:

– Runkosarjassa joukkueemme ylsi kakkosdivarin karsintoihin lähinnä muiden heikkouden ansiosta. Karsinnoissa kyyti olikin sitten kylmää, muistelee seuran uusi puheenjohtajana Jorma Kaaro.

Pelaajapula oli viime kaudella läsnä melkein kaikissa peleissä, ainakin vieraissa.

– Emme saaneet kaiketi koskaan kaikkia pelaajiamme jäälle, kun kymmenkunta pelaajista kävi vuorotöissä. Nyt pystymme hoitamaan tilannetta, kun materiaalimme on selkeästi laajempi, kaikissa harjoituksissakin on käynyt säännöllisesti yli 20 äijää, sanoo neljättä kautta joukkuetta valmentava Hämäläinen.

Joukkueen kapteeni Mikko Saikkonen sanoo, että joukkue on selkeästi sitoutunut tekemiseen.

– Kun harjoitellaan, silloin mennään vauhdilla. Kirkas tavoitteemme on nostaa Haminan edustuskiekkoilu uudelle tasolle, tavoitteenamme on kakkosdivari. Höntsäkiekon aika on takanapäin, paljastaa Saikkonen.

– Kakkosen karsinnat pitää olla tavoitteena, muutenhan tässä ei olisi mitään järkeä. Kun pelimme taso nousee ja tuo tulosta, yleisökin kiinnostuu, uskoo puheenjohtaja Kaaro.

Valkealan Kiekko on kaakkoislohkon kovin vastus myös KY:lle. Kokonaan uusi joukkue lohkossa on Panthers Lahdesta.

Sarja alkaa sunnuntaina. Klo 16.30 alkavassa ottelussa vastustajaksi tulee tuttu AaKoo Inkeroisista.

KY:n kotiottelut / kaikki kotiottelut alkavat klo 16.30: su 14.10.  KY –AaKoo, la 27.10. KY–Panthers, la 3.11. KY–Parru HT, la 1.12. KY–ValKi, la 5.1. KY–PePo III, la 12.1. KY–Parru HT, la 26.1. KY-Iitti Hockey, la 16.2. KY–PePo III, la 23.2. KY–StU.

Jää petti Valkealassa

Valkealan Kiekon ja Kiekkoympyröitten kolmosdivarin avauskamppailu jouduttiin keskeyttämään, kun Valkealan jäähallin jää petti.

– Keskialueelta irtosi iso levy jäätä. Paikkaa yritettiin korjailla mutta kehnoilla tuloksilla. Tuomaristo yhdessä kapteenien kanssa päätyi ottelun keskeyttämiseen, kertoo KY:n joukkueenjohtaja Jorma Kaaro.

ValKi – KY -pelille nimetään myöhemmin uusi pelipäivä.

Lue lisää aiheesta:

TATTOO jättijako 6.5.-toistaiseksi
Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Lue myös