Haminan talousalueen uutislehti

Kulttuuriklubit rikastuttamaan Haminan elämää

Haminan kulttuuri- ja nuorisopalvelut järjestää helmi – huhtikuussa matalan kynnyksen pientapahtumaklubeja Haminan Manskilla, entisellä nuorisotalolla perjantai-iltoina kaksi kertaa kuussa klo 18.30. Klubi-isäntänä toimii Haminan kaupungin tuore kulttuurituottaja Tomi Pekkola.

Klubit ovat ilmaistapahtumia, joissa esiintyvät haminalaiset tai haminalaislähtöiset eri kulttuurinalojen ja harrastajat, ammattilaiset sekä nousevat kyvyt.

– Kulttuuriklubit jakautuvat nuorten klubeihin, joissa keskiössä on bänditoiminta, sekä taideklubeihin, joissa on luvassa mm. tanssiesityksiä, kansanmusiikkia ja rytmikästä taidemusiikkia, kertoo Pekkola.

Kaikki klubi-illat ovat perjantaisin: taideklubit 15.2., 22.3. ja 5.4. ja nuorten klubit 15.3. ja 12.4.

Kulttuuriklubien avaavana esiintyjänä 15.2. nähdään tanssija, koreografi Heli Kärki improvisoidun live-musiikin säestyksellä.?

– Klubi-iltojen esitysten jälkeen on mahdollista ja toivottavaa tulla esittämään omia ideoita tuleville esityksille. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja ikärajattomia, kertoo Tomi Pekkola.

Rytmiklubit vauhtiin Tullimakasiinissa

Haminan Kulttuuripalvelut käynnistää helmi-huhtikuussa Tervasaaren Tullimakasiinissa jazz- ja bluesmusiikkiin keskittyvät Rytmiklubit. Klubit ovat kuun viimeisinä perjantai-iltoina klo 18.30-23 ja niissä esiintyvät paikalliset rytmimusiikin taitajat. Illan konsertin jälkeen on luvassa kaikille avoimet jamit.

Iltojen isännäksi jalkautuu Haminan kaupungin kulttuurituottaja Tomi Pekkola.

Klubien aikataulu: 22.2. Jazz-ilta, 29.3. blues-ilta, 26.4. The White Tarzans-orkesteri. Tapahtumat ovat K18 Ravintola Hyökyn tiloissa.

Hyviä vinkkejä artistiksi aikoville

Haaveiletko urasta artistina? Tarvetta vinkeille oman musiikin esille tuomiseen ja markkinointiin?

Musiikin Tuottaja -tapaaminen pidetään keskiviikkona 20.2. klo 18 Haminan Nuorisotalo Manskissa (Rauhankatu 8), jossa Tommi Muhli puhuu mainetta niittäneistä bändeistään Varvara, Sinamore sekä historiastaan musiikin tuottajana Playground Music-levy-yhtiöllä.

Muhli kertoo myös luotsaamastaan Haminian Sounds ­levy-yhtiöstä, managerin työstä isoille artisteille sekä oman musiikin markkinoinnista.

– Luvassa hyviä neuvoja ja vapaata, rentoa keskustelua. Tapahtuma sopii erityisen hyvin paikallisille bändeille, artisteille ja esiintyjille jotka haluavat luoda omaa uraa, sekä kaikille musiikin harrastajille, vinkkaa Haminan kulttuurituottaja Tomi Pekkola.

Lue lisää aiheesta:

TATTOO jättijako 6.5.-toistaiseksi
Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli