Haminan talousalueen uutislehti

A-klinikan avopalvelut muutti keskikaupungille

Haminan A-klinikan avopalveluita saa nyt aivan Haminan keskustassa, kun avopalvelut on muuttanut Reutsinkadulta Rautakortteliin.

– Olen hyvin tyytyväinen uusiin tiloihimme, tilaa on lähemmäs 200 m2. Palvelumme ovat nyt olennaisesti helpommin saatavilla asiakkaittemme kannalta, sanoo A-klinikan aluepäällikkö Kirsi Wass.

Haminan avopalveluissa työskentelee neljä sairaanhoitajaa, joiden palvelut ovat tarjolla ilman ajanvarausta. Lääkäripäivä on talossa kerran viikossa.

– Muuttomme uusiin Rautakorttelin tiloihin tuli ajankohtaiseksi A-klinikan Stoppari-toiminnan tarvittua edellisessä toimipaikassamme Reutsinkadulla lisää tilaa. Meille sopi mainiosti muutto ja nyt avopalvelumme ovat tarjolla aivan Haminan keskustassa, kertoo Wass.

A-klinikka auttaa yksilöllisesti päihdeongelmissa ja erilaisissa riippuvuuksissa. Palvelut on tarkoitettu päihteiden käyttäjille ja heidän läheisilleen.

Hoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan tarpeiden mukaan. Hoitomuotoina käytetään yksilö-, pari-, perhe- ja ryhmätapaamisia. Hoitoina on tarjolla terapiakeskusteluja, lääkehoitoa, korva-akupunktiota ja fysioakustista hoitoa sekä opioidi-korvaushoitoa.

– Tavoitteenamme on asiakkaan päihteiden käytön väheneminen tai loppuminen sekä monipuolinen sosiaalinen ja terveydellinen kuntoutuminen. Asiakkaitten hoitojen tarpeet ovat  aina hyvin yksilöllisiä ja hoidoissa edetään asiakkaan kanssa laaditun suunnitelman mukaan, sanoo aluepäällikkö Wass.

Haminan A-klinikan avopalveluitten sairaanhoitajan vastaanotto ilman ajanvarausta on maanantaisin klo 8.15–10.45, keskiviikkoisin klo 12–13.45 ja torstaisin klo 8.15–10.45.

Avopalveluitten toimipisteen ulko-ovi löytyy Rautakorttelin sisäpihalta.

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide

Lue myös