Haminan talousalueen uutislehti

Kanuuna-kauppiaalle Vuoden työllistäjä -palkinto

Haminan kaupunginhallitus on palkinnut K-supermarket Kanuunan kauppiaan Ville Merosen Vuoden työllistäjänä. Meronen vastaanotti huomionosoituksensa kaupunginvaltuuston kokouksen yhteydessä.

”Kauppias Ville Meronen on merkittävä työllistäjä Haminassa. K-Supermarket Kanuuna on työllistänyt hyvin myös paikallisia nuoria ja osatyökykyisiä.

Henkilökunnan ammattitaitoa on lisätty henkilöstökoulutuksin ja Ville Meronen toimii positiivisella asenteella ja aktiivisesti myös Haminan yrittäjissä”, kuuluivat kaupunginhallituksen perustelut.

Haminan kaupunginhallitus on jo vuonna 2015 hyväksynyt palkitsemissäännön työllistäjäyritys-palkinnolle.

Palkinnolla kaupunki haluaa kannustaa haminalaisia ja Haminassa toimivia yrityksiä vastuulliseen, kestävään työllistämiseen ja samalla nostaa esiin erityisesti paikallisten yritysten rooli työllistymisen hoidossa

Kauppias Meronen oli mielissään saamastaan tunnustuksesta:

– Hyvältä tuntuu, Vuoden työllistäjä -palkinto lämmittää todella, kiitteli Meronen.

Merosen edellinen kauppiaspaikka oli K-supermarket Sammonlahdessa Lappeenrannassa. K-supermarket Kanuunan kauppiaana Meronen aloitti helmikuussa 2017.

– Paljon on tehty remppaa kaupassa, vain seinät ja lattia ovat entisiä. Kalusto on uusittu, mutta nyt kaikki on valmiina, sanoi Meronen.

Merosen palveluksessa Kanuunassa on 50 – 55 työntekijää.

– Määrä vaihtelee jonkin verran kausiluontoisesti. Ydinjoukossamme on kaupan monipuolisia konkareita ja joukkoa täydennetään tarpeen mukaan nuorilla.

– Tarjoamme kaupan alan töitä erilaisessa elämäntilanteessa oleville. Ilta- ja viikonlopputyöt sopivat hyvin esimerkiksi opiskelijoille.

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide