Haminan talousalueen uutislehti

Kanttori-Ulla on positiivisin

Kanttori Ulla Suutari on Vuoden 2019 Positiivisin haminalainen. Valinnan takana on Haminan Nuorkauppakamari ja Suutari palkittiin sunnuntaina Haminan Kevätmarkkinoilla.

– Täydellinen yllätys! Tuli tunne, etteivät minua ehdottaneet tunne minua riittävän hyvin, nauroi Suutari.

Nuorkauppakamarin valinnalla on jo pitkät perinteet. Valituksi tulee vuosittain henkilö, joka saa yleisöltä eniten ehdotuksia nimitykseen. Ehdotuksia saattoi jättää Reimarin toimistoon tai s-postilla suoraan Haminan Nuorkauppakamarille.

Kotoaan Summasta Haminan torille kiiruhtanut Ulla Suutari sanoi, että positiivinen asenne asioihin kantaa monen huonon hetken yli.

– Käsittelen asioita usein huumorin kautta. Pyrin positiiviseen ajatteluun ja uskon, että kaikista asioista löytyy aina myös positiivisia piirteitä, sanoi Suutari.

Aikaisempia vuosina Vuoden Positiivisin -arvonimen ovat saaneet mm. Juha Kylmälä, Jarkko Lappeteläinen, Patu Patanen, Juha Toikka, Maila Ekholm ja Eila Tulokas, jolle arvonimi myönnettiin vuosi sitten.

Haminan Kevätmarkkinat sai aurinkoisen mutta viileähkön ilman. Markkinamyyjien määrä oli pienehkö pettymys.

– Kun kahdet markkinat sattuvat samalle päivälle, se näkyy kyllä myyjien määrässä, arvio Haminan Nuorkauppakamarin presidentti Mia Reila.

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli