Haminan talousalueen uutislehti

Rampsi laajentaa myös ruokapuolelle

Kahvilan peruspalvelut pelaavat ja virvoketarjontaan on panostettu. Ruokapuoleen Marjut Kilpi ja Jussi Kurvi pääsevät kiinni saatuaan keittiön laitteineen viritettyä kuntoon.

Veneasema Rampsi & Kahvila Aallokko Haminan Tervasaaressa on vaihtanut omistajaa. Pikaisen remontin ja laajennuksen jälkeen uusi yritys Rampsi Kitchen & Lunch -kesäravintola on jo aloittanut toimintansa.

Uusina yrittäjinä ovat aloittaneet Marjut Kilpi ja Jussi Kurvi. Kahvilapalvelujen ohella yrittäjien reviiriin kuuluvat myös saunapalvelut, vierasvenepaikat ja polttoaineiden myynti.

– Halukkaita olemme ottamaan vastuun myös karavaanarialueen hoitamisesta, mutta alueen tulevaisuudesta ei Haminan kaupungillakaan taida olla selvää käsitystä, sanoo Marjut Kilpi.

Uutta Rampsissa on keittiö, joka aloittaa oitis, kunhan tilatut laitteet saapuvat ja saadaan asennettua paikoilleen.

– Listallemme tulee monipuolisten salaattien ohella kalaa, keitto ja ehkä pari liharuokaa. Suppea lista elää asiakkaitten mieltymyksiä myötäillen.

– Kaikki Rampsin entiset palvelut jatkuvat ja lisääkin tulee!

Jussi Kurvilla on rakennusalalta yrittäjätaustaa. Kahvilan merellistä terassia silmäillessään mies toteaa, että pientä trimmaamista riittää:

– Sopivaan saumaan rakennamme saunan uuteen uskoon. Myös kahvilarakennuksen wc-tiloille tehdään remppa, mutta vasta kesäsesongin jälkeen, tuumii Kurvi.

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Lue myös